Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΙΛΑΝΕ: ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΒΡΩΜΑ ... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΑΠΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο Bartin παρακολουθεί τις εργασίες του γεωτρύπανου SAIPEM 10000 στο Οικόπεδο Ονασαγόρας σύμφωνα με νέα ανακοίνω...


Το τουρκικό πολεμικό πλοίο Bartin παρακολουθεί τις εργασίες του γεωτρύπανου SAIPEM 10000 στο Οικόπεδο Ονασαγόρας σύμφωνα με νέα ανακοίνωση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων !

Στην ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα τους αναφέρεται ότι η παρακολούθηση γίνεται στο πλαίσιο της Επιχείρησης Ασπίδα Μεσογείου από απόσταση πέντε ναυτικών μιλίων
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το πολεμικό πλοίο «Γκελίμπολου» ασκεί καθήκοντα προστασίας και επίβλεψης του ερευνητικού πλοίου της τουρκικής ανώνυμης εταιρείας (TPAO) «Μπαρμπαρός», το οποίο παράνομα διεξάγει έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Το «Μπαρμπαρός» βρίσκεται στα ανατολικά της Κύπρου στα όρια του «οικοπέδου» 3 και το συνοδεύει η Τουρκική φρεγάτα«Γκελίμπολου»

Πουθενά απο ότι γνωρίζουμε δεν εμφανίστηκε να πλέει ο Ελληνικός στόλος ,ούτε βέβαια περιμένουμε να αντιδράσει το Ναυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι ασήμαντος!

Εκείνα τα περίφημα Υποβρύχια που τα ρίξαμε στο νερό Παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας , κάνουν δοκιμές προς τα νερά του Κρητικού Πελάγους μήπως ήρθε η ώρα να τα εξοπλίσουμε με τορπίλες και να τα στείλουμε στη Κύπρο ;

Εκτός και αν και αυτά σαπίσουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε όπως συνέβη και το 1974 ,τότε θα κλαίνε και για μια ακόμη χαμένη Πατρίδα !

veteranos

1 σχόλιο

  1. Αγαπητοί συνΈλληνες του Στόχου. Όπως καλά γνωρίζετε τα Οχι και η απόκρουση του εχθρού, θέλουν Μεταξαδες,Παπάγους και Κατριμήτρους. Από τους σημερινούς οσφυοκάμπτες και σφουγκοκωλάριους που παριστάνουν τους πολιτικούς και τους ηγέτες του στρατεύματος,ποιός νομίζετε ότι μπορεί να τους μοιάσει έστω και το απειροελάχιστο;;;;; Επειδή βοούν τα έργα τους, δυστυχώς, ΟΥΔΕΙΣ. Το επιμύθιο είναι πως Μέχρι να βρεθεί ο νέος Μεταξάς, θα τρώμε φάπες διεθνώς και θα μας περνάνε κάθε μέρα και μια καινούργια θηλειά στον λαιμό μας.. Οψόμεθα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.