Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ «ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ» ΜΑΣ;

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται περί ενός ευρύτατου σχεδίου ή αν το φαινόμενο είναι… μεταδοτικό. Έτσι λίγα 24ωρα μετά τους πυροβολισμούς από τον...


Δεν ξέρουμε αν πρόκειται περί ενός ευρύτατου σχεδίου ή αν το φαινόμενο είναι… μεταδοτικό. Έτσι λίγα 24ωρα μετά τους πυροβολισμούς από τον Μισέλ Ζαέφ Μπιμπό στην Οτάβα του Καναδά, όπου σκοτώθηκε ένας 24χρονος φρουρός, αλλά και την επίθεση στο Κεμπέκ, όπου ακραίος ισλαμιστής παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δυο Καναδούς στρατιώτες, αποκαλύπτεται ότι «τρελός του Αλλάχ» ήταν και ο 32χρονος Ζάλε Τόμσον, που επιτέθηκε με τσεκούρι (λ΄τε να ζήλεψε τη δόξα του… Βορίδη;) κατά αστυνομικών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, τραυματίζοντας σοβαρά στο κεφάλι τον έναν και στο χέρι έναν άλλο.

Πιθανότατα, πρόκειται για «μοναχικούς λύκους», τους οποίους υποσχέθηκαν οι τζιχαντιστές πως θα εξαπολύσουν σε μεγάλες αμερικανικές πόλης για να σκοτώσουν όσους περισσότερους «άπιστους».

Ωστόσο, είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα είναι σίγουρο: οι «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες θα πληρώσουν την «πολυπολιτισμικότητά» τους με άφθονο αίμα αθώων ανθρώπων, που απλώς θα τυχαίνει να βρίσκονται στο διάβα του οποιουδήποτε αφιονισμένου ισλαμιστή!

Και πολύ φοβόμαστε, πως όπως πάει το πράμα, πολύ σύντομα ανάλογο τίμημα «πολυπολιτισμικότητας» θα κληθεί να πληρώσει και η Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.