Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ!!!

Από το νησί της αλλαγής -την Κρήτη- και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαινιάσει σήμερα την Έκθεση «Από τον...

Από το νησί της αλλαγής -την Κρήτη- και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαινιάσει σήμερα την Έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», η οποία πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία σήμερα στις 7:30 μ.μ. παρεμβαίνοντας στις πολιτικές και κομματικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το TheΤΟC ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας στην χώρα διεκδικώντας τον ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρουν στελέχη που βρίσκονται στην σφαίρα επιρροής του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην Πρωθυπουργός αποτελεί παράγοντα σταθερότητας της χώρας όπως και ο πατέρας του, αλλά και ο παππούς του, συνεχίζοντας την πολιτική παράδοση της οικογένειας. «Οι Παπανδρέου αποτελούσαν πάντα πόλο πολιτικής σταθερότητας στην χώρα», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Το γεγονός αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν θα ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την τελευταία διαπραγμάτευση, αλλά και την απουσία σχεδίου για την έξοδο στις αγορές. Θα κάνει λόγο όπως και στην ομιλία του στο Ζάππειο για «συντηρητικούς αριστερά και δεξιά», που θέτουν το κυβερνητικό τους δίλημμα, μιλώντας και οι δύο για την «Έξοδο από το Μνημόνιο» και τη «Μεταμνημονιακή Ελλάδα».

«Αρνούμαι να μπω στο δίλημμα αυτό» είχε δηλώσει ο πρώην πρωθυπουργός αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ λέγοντας «είναι οι δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος».

Θα αναφερθεί στον οδικό χάρτη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει ξανά λόγο για μία νέα αρχή στο Κίνημα.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του στο Ζάππειο την 1η Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει ότι «αναζητά ο κόσμος μας μια νέα αρχή. Εκφράζει το αίτημα και την ελπίδα για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Μια αναγέννηση του Κινήματός μας. Θα προσπαθήσω να υπηρετήσω αυτή την απαίτηση, όσο πιο σωστά μπορώ, όσο πιο απλά, όσο πιο ενωτικά, έχοντας συνείδηση της ιστορίας, της πορείας, της ευθύνης που μου αναλογεί».

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να υπενθυμίσει την πορεία της κρίσης στην Ελλάδα και τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ενώ εκτιμάται θα αναφερθεί εκτενώς στις εξελίξεις στο Κυπριακό.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.