Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ! ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!

Υπέκυψε στα τραύματά του ο στρατιώτης που είχε πυροβοληθεί από τους τρομοκράτες στο Μνημείο του Πολέμου, έξω από το Κοινοβούλιο στην Ο...



Υπέκυψε στα τραύματά του ο στρατιώτης που είχε πυροβοληθεί από τους τρομοκράτες στο Μνημείο του Πολέμου, έξω από το Κοινοβούλιο στην Οτάβα του Καναδά, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο θάνατος του φρουρού ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 2, αφού κατά τη διάρκεια των συμπλοκών αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής τραυμάτισαν θανάσιμα έναν τρομοκράτη.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας και του στρατού στο κέντρο της Οτάβα για να εντοπιστούν και οι άλλοι τρομοκράτες, οι οποίοι όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες είναι τζιχαντιστές.

Η αστυνομία με επίσημο ανακοινωθέν της καλεί όσους κινούνται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρο της πρωτεύουσας να

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι η στιγμή που τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει πάνω από τον τραυματισμένο στρατιώτη, στο μνημείο του Πολέμου.



http://www.tribune.gr/world/news/article/84163/kanadas-nekros-o-stratiotis-pou-travmatistike-stin-otava-vinteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.