Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

Αλλά χωρίς καμία κρατική εποπτεία και συνθήκες που μπορεί να ευνοούν την σύμπλευση με το ΙΚΙΛ! Πρώην ηγετικό στέλεχος του μουσουλμανικο...

Αλλά χωρίς καμία κρατική εποπτεία και συνθήκες που μπορεί να ευνοούν την σύμπλευση με το ΙΚΙΛ!

Πρώην ηγετικό στέλεχος του μουσουλμανικού Συμβουλίου της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι τα μαθήματα κατά της τρομοκρατίας μετατρέπουν τους μουσουλμάνους σε εξτρεμιστές. Ο Tabaa είπε χαρακτηριστικά: «Τα μαθήματα γίνονται σε κατ’ιδίαν συναντήσεις με επιφανείς ιμάμηδες. Αλλά ποιος ξέρει στα σίγουρα ότι αυτοί οι ιμάμηδες αντιτάσσονται στον εξτρεμισμό; Προφανώς, τα πρόγραμμα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να ξεγελούν μη-μουσουλμάνους κρατικούς υπαλλήλους και στην πραγματικότητα λειτουργούν ως προγράμματα επιστράτευσης τζιχαντιστών. Εκατοντάδες άντρες έχουν παρακολουθήσει μαθήματα απο-ριζοσπαστικοποίησης από το 2003. Συμπεριλαμβανομένων και καταδικασμένων πρώην τρομοκρατών και μελών του ΙΚΙΛ»!

Τα συγκεκριμένα προγράμματα στοχεύουν σε νεαρά μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στη Μελβούρη και το Σίδνεϊ, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ακραίας ισλαμικής έξαρσης μεταξύ των νεαρών μουσουλμάνων, ειδικά τώρα με την επέλαση του ΙΚΙΛ στη Συρία και το Ιράκ.

Ο Mohamad Tabbaa παραιτήθηκε μάλιστα από το ισλαμικό Συμβούλιο της Βικτώριας τον περασμένο Απρίλη εξαιτίας των συγκεκριμένων προγραμμάτων, τα οποία με βάση τα όσα υποστηρίζει κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην πραγματικότητα. Η έλλειψη δημόσιου ελέγχου στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην λειτουργία των προγραμμάτων αποτέλεσε την κύρια αιτία για την παραίτησή του από τον ισλαμικό οργανισμό.
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας δια στόματος του Γενικού Εισαγγελέα της χώρας ανακοίνωσε πως 13 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να δοθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό για την λειτουργία των προαναφερθέντων προγραμμάτων που αποτρέπουν την εκδήλωση ακραίων ισλαμικών συμπεριφορών.

«Πολλά λειτουργούν μυστικά και αυτό από μόνο του αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε ο Tabbaa.
Το ισλαμικό Συμβούλιο, από την άλλη, συντονίζει πρόγραμμα στις φυλακές της Βικτώριας, ώστε να αλλάξουν τις ακραίες αντιλήψεις τους οι καταδικασμένοι για ζητήματα τρομοκρατίας…

www.hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.