Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ! ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΑΧΝΗ-ΛΥΚΟΣ... ΤΗ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΥΡΙ!

Δύο άνδρες στο Μιζούρι, βρήκαν στο σπίτι τους μία τεράστια αράχνη - λύκο, η οποία κουβαλούσε στην πλάτη της αμέτρητους... απογόνους της...


Δύο άνδρες στο Μιζούρι, βρήκαν στο σπίτι τους μία τεράστια αράχνη - λύκο, η οποία κουβαλούσε στην πλάτη της αμέτρητους... απογόνους της και βρήκαν το κουράγιο να τραβήξουν σε βίντεο την... ασυνήθιστη αυτή επίσκεψη!


Η συγκεκριμένη αράχνη - λύκος βρέθηκε από δύο άνδρες στο Μιζούρι, των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι φυσικά ήταν έντρομη στην θέα της τεράστιας αυτής αράχνης, η οποία είχε διάμετρο 10 εκατοστά!



ο ακόμη πιο... ανατριχιαστικό είναι πως στην πλάτη της, η αράχνη... κουβαλούσε και τα μικρά της, καθώς με αυτό τον τρόπο τα προστατεύει.

Ο Bobby Brown, πρώην φοιτητής του κρατικού Πανεπιστημίου του Μιζούρι, τράβηξε σε βίντεο την αράχνη, η οποία όταν τεντώσει τα οπόδια της φτάνει σε διάμετρο τα δέκα εκατοστά και μάλιστα στο βίντεο η αράχνη φαίνεται να κινείται εναντίον του... εικονολήπτη, κάνοντάς τον να υποχωρήσει... ατάκτως!

Ο άνδρας φωνάζει "κοίτα τα μωρά στην πλάτη της" και ζουμάρει, με σκοπό να εστιάσει στα αμέτρητα... αραχνάκια που είναι σκαρφαλωμένα στην πλάτη της μαμάς - αράχνης, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως την ελευθέρωσε στον κήπο.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.