Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΕΔΩ! ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ: ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠ΄ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

  Εάν επιλέξετε να εμβολιαστείτε (ή πιστεύετε ότι δεν έχετε καμία επιλογή), ήρθε η ώρα για να αποτοξινωθείτε. Αυτό δεν είναι ένα άρθρο...

 

Εάν επιλέξετε να εμβολιαστείτε (ή πιστεύετε ότι δεν έχετε καμία επιλογή), ήρθε η ώρα για να αποτοξινωθείτε. Αυτό δεν είναι ένα άρθρο που προορίζεται για να συζητήσουμε την αποτελεσματικότητα(;) των εμβολιασμών.Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε για την αντιμετώπιση της τοξικότητας από τους εμβολιασμούς και την παροχή συμβουλών σχετικά με την εξάλειψη των τοξινών. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση σας σχετικά με τους εμβολιασμούς, κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα συστατικά στα εμβόλια είναι τοξικά.Ανάκληση εμβολίου μηνιγγιτιδόκοκκου

Στην πραγματικότητα, σχεδόν κάθε συστατικό σε οποιαδήποτε ανοσοποίηση είναι τοξικό για το ανθρώπινο σώμα. Εκτός από τις βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία, κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έπινε μια παρασκευή από οποιοδήποτε ή συνδυασμούς με τα περισσότερα από τα συστατικά των εμβολίων (και αυτές οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που προσθέτουν είναι επίσης πάρα πολύ τοξικά).

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί με ένεση απευθείας στο σώμα μας, επιτρέπουν στα συστατικά να εισέλθουν άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος, τα οποία λογικά, φαίνεται σαν μια ακόμα πιο επικίνδυνη προσέγγιση. Τα συστατικά των εμβολίων (πρόσθετα και συντηρητικά) και ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων παραγωγής εμβολίων-ότι είναι παρόντα μόνο σε ποσότητες ιχνών, που περιλαμβάνουν:

σακχαρόζη, φρουκτόζη, δεξτρόζη, φωσφορικό κάλιο, FD & C Κίτρινο # 6, χρωστική ουσία αλουμινίου, εμβρυϊκό βόειο ορό, όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο γλουταμινικό νάτριο, υδροξείδιο του αργιλίου, χλωριούχο βενζεθόνιο, λακτόζη, θειικό κάλιο αργίλιο, πεπτόνη , εκχύλισμα βοός, φορμαλδεΰδη, θιμεροσάλη, θειικό αμμώνιο, φορμαλδεΰδη, γλουταραλδεϋδη, εκχύλισμα βοοειδών), ορό μόσχου, φωσφορικό αργίλιο, θειικό αργίλιο υδροξυφοσφάτη, και αιθανόλη.

Οι εμβολιασμοί περιέχουν επίσης πολλά ανόργανα μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα, άλατα, και σάκχαρα. Ενα μεγάλο μέρος του υλικού του εμβολίου δεν θα αφήσει το σώμα χωρίς βοήθεια, ιδιαίτερα με ένα τυπικό σύγχρονο τρόπο ζωής και μια διατροφή.



Τρώτε καλά

Ο στόχος για να αποτοξινωθείτε από τους εμβολιασμούς είναι να ξεπλύνετε το σώμα από τις τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων. Υπάρχουν ορισμένα καλά συμπληρώματα που διατίθενται για αποσιδήρωση, αλλά μπορεί επίσης να γίνει με τις σωστές τροφές. Μαζί με μια υγιεινή διατροφή, τα καλύτερα συστατικά για μια φυσική θεραπευτική αγωγή αποσιδήρωσης βαρέων μετάλλων είναι η χλορέλα, το κόλιαντρο, οι φλούδες εσπεριδοειδών, η σπιρουλίνα, και το σκόρδο.

Τα περισσότερα λαχανικά έχουν κάποιες ιδιότητες αποσιδήρωσης, και η κατανάλωση σε συνδυασμούς των λαχανικών αυξάνουν την ικανότητά τους να αποσιδηρώσουν εκθετικά (αυτό ισχύει για όλα τα οφέλη για την υγεία). Κάντε σαλάτες με περισσότερα από δέκα διαφορετικά λαχανικά με κόλιαντρο, αβοκάντο, και σκόρδο κάθε μέρα. Αποφύγετε τη ζάχαρη, και να αποφεύγετε όλα τα επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, μεταποιημένα τρόφιμα.

Σταθεροποιήστε το ανοσοποιητικό σύστημα

Τα σάκχαρα υπάρχουν στα εμβόλια, και τα σάκχαρα καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα σάκχαρα ταΐζουν επίσης τα παράσιτα, τους ιούς (έμμεσα), το μύκητα, τα βακτηρίδια, και οποιοδήποτε μικρό πλάσμα που θέλει να μας βλάψει. Αυτά τα εξευγενισμένα σάκχαρα ταξιδεύουν μέσω του αίματος, όπου η λοίμωξη μπορεί να τραφεί. Όπως αναφέραμε, συνιστάται πολύ το σκόρδο, καθώς και τα ακόλουθα συμπληρώματα: έλαιο ρίγανης, Εχινάκεια, ύδραστις, και goldthread. Αυτά τα συμπληρώματα, ειδικά όταν χρησιμοποιούται σε συνδυασμό με τα άλλα, θα βοηθήσουν για να καθαρίσει το αίμα, να απομακρύνουν τις τοξίνες και να κρατήσουν οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα υπό έλεγχο, ενώ όλα βοηθούν για να επισκευάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εκτός από αυτά τα συμπληρώματα, συνιστάται ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β, για μερικές εβδομάδες μετά την ανοσοποίηση. Η φορμαλδεΰδη, και μέταλλα όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο κάνουν την αφομοίωση των βιταμινών Β πιο δύσκολη. Εως ότου αφαιρεθούν τα βαρέα μέταλλα, η λύση είναι να παίρνετε ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα του συμπλέγματος Β και για να βεβαιωθείτε ότι το πεπτικό σύστημα είναι όσο το δυνατόν υγιέστερο.

Πίνετε πολλά υγρά, να ασκείστε, ζεστή και κρύα Υδροθεραπεία

Το Κράνμπερι στέβια λεμονάδα, η άσκηση, και η ζεστή και κρύα υδροθεραπεία είναι επίσης μια τεράστια βοήθεια με την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ανεξάρτητα από την αποτελεσματικότητα τους, η ειρωνεία είναι, ότι όσο πιο υγιής είναι κάποιος, τόσο λιγότερο όφελος θα μπορούσε να αντλήσει από τα εμβόλια. Μετά από αυτό το είδος της αποτοξίνωσης (το επίπεδο της αποτοξίνωσης που απαιτείται για να αφαιρέσει τις τοξίνες από τους εμβολιασμούς), το σώμα σας θα έχει πραγματική ανοσία από ασθένεια.

http://www.katohika.gr/2014/10/apotoksinosi-emvoliasmon.html
kyklwpas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.