Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Μπορεί ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος να δήλωσε την Τετάρτη πως δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις ότι η αιματηρή επίθεση στο κοινοβούλιο στη...




Μπορεί ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος να δήλωσε την Τετάρτη πως δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις ότι η αιματηρή επίθεση στο κοινοβούλιο στην Οτάβα του Καναδά συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το Twitter έχει πάρει «φωτιά» από τα «τιτιβίσματα» υποστηρικτών της οργάνωσης.






Σύμφωνα με λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους στο Διαδίκτυο ο δράστης της επίθεσης στο Μνημείο Πεσόντων είναι ο άντρας ο οποίος απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet αλλά και πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των social media, πρόκειται για έναν 32χρονο μαχητή της οργάνωσης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά.




Η καναδική αστυνομία ανακοίνωσε μόνο πως ο δράστης ονομαζόταν Μικέλ Ζέα-Μπιμπού, ενώ
δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ενημερωθεί ότι ο δράστης είναι ένας Καναδός πολίτης, από το Κεμπέκ, που έχει ασπαστεί το Ισλάμ.

Σημειώνεται ότι το αιματηρό περιστατικό στην πρωτεύουσα του Καναδά με τους δύο νεκρούς και τους τρεις τραυματίες έρχεται λίγες μόλις ώρες από την απόφαση της κυβέρνησης να ανεβάσει το επίπεδο του συναγερμού μετά την επίθεση εναντίον δύο στρατιωτών στο Κεμπέκ, την περασμένη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.