Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ... ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ...!!!

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα ενός βίντεο το οποίο τραβήχτηκε το 2012 και το οποίο κατέγραφε ένα τέρας σε πα...


Η κυβέρνηση της Ισλανδίας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα ενός βίντεο το οποίο τραβήχτηκε το 2012 και το οποίο κατέγραφε ένα τέρας σε παγωμένη λίμνη.
Το βίντεο, που είχε τραβήξει πολίτης το 2012, παρουσιάζει το Lagarfljótsormur, το πιο διάσημο τέρας της χώρας, γνωστό πλέον από τα εγχώρια ΜΜΕ ως «Λοχ Νες της Ισλανδίας», να κολυμπά στη λίμνη Lagarfljót.
Η επιτροπή, η οποία συστάθηκε μετά από αίτημα του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής όπου βρίσκεται η λίμνη, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της λήψης όχι όμως και την ύπαρξη του τέρατος.
Play Button

Ο αστικός μύθος θέλει το τέρας αυτό να έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1345 και να επανεμφανίστηκε το 2012. Με αποτέλεσμα να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες στην περιοχή που φιλοδοξούν σε μία «συνάντηση» μαζί του...

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.