Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (;) ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ! ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

pentapostagma  Μια ιστορία που συγκλονίζει έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αναδεικνύει ότι ο σατανισμός δεν είναι ένας μακρινός μύθο...



pentapostagma Μια ιστορία που συγκλονίζει έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αναδεικνύει ότι ο σατανισμός δεν είναι ένας μακρινός μύθος, όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά μια πραγματικότητα που δυστυχώς μας αφορά όλους.

Υπάρχουν, τελικά, σατανιστές στη Ξάνθη; Το απίστευτο τελετουργικό με θυσίες ζώων στα βουνά της περιοχής και μάλιστα στις 21 Ιουνίου του 2014, φαίνεται να προβληματίζει και να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Και ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με το «ημερολόγιο των σατανιστών» γίνονται όργια και θυσίες ζώων ή ανθρώπων κατά την ημέρα αυτή του θερινού ηλιοστασίου.

Κάποιοι επέλεξαν, λοιπόν, τη συγκεκριμένη μέρα για να σφάξουν και να κάψουν πρόβατα και άλλα ζώα, σε δασική έκταση, στο περιαστικό άλσος της Ξάνθης, λίγο μέτρα πιο πάνω από Μοναστήρι της περιοχής ,σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτο σημείο.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει τοThrakiToday.com, το πρωί της επομένης στο σημείο της τελετής βρέθηκαν προβιές ζώων, αλλά και δύο ανενεργές εστίες φωτιάς, που προδιαθέτουν ξεκάθαρα σκηνικό τελετουργικών που συναντά κανείς στους κύκλους των σατανιστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες η δράση οπαδών του σατανισμού επανήλθε στο προσκήνιο της χώρας, μετά και τη σύλληψη νεαρού στην Αθήνα, ο οποίος σκότωσε 40χρονη άστεγη ως «ανθρωποθυσία» στον Σατανά.

Μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκπληρώσει την πρόθεσή του. Μήπως, τελικά, κάποιοι άλλοι την εκπλήρωσαν στη θέση του;

 

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.