Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ... ΒΙΝΤΕΟ: "ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ

Η φρίκη συνεχίζεται στη Συρία, όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας. Η καθημερινότητα των αμάχων είναι τόσο σκλη...


Η φρίκη συνεχίζεται στη Συρία, όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας. Η καθημερινότητα των αμάχων είναι τόσο σκληρή και τα όσα ζουν τόσο μακρυά από τον τρόπο ζωής του δυτικού κόσμου, που οι εικόνες απλά μιλούν από μόνες τους, σοκάρουν και προκαλούν ανατριχίλα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η MailOnline, φαίνονται άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, να περπατούν ανάμεσα σε αποκεφαλισμένα πτώματα στρατιωτών, που δολοφόνησαν οι τζιχαντιστές. Κτηνωδία και φρίκη χωρίς όρια.

Τα άψυχα σώματα των στρατιωτών έχουν αφεθεί σε κοινή θέα για “παραδειγματισμό” από τους τζιχαντιστές, σε μια πόλη, που έχει μετατραπεί σε κομβικό σημείο στρατολόγησης γι' αυτούς.

Όπως δήλωσε ένας πολίτης στην MailOnline, «μισούν τις δολοφονίες, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν εξαιτίας του φόβου που νιώθουν».

Δείτε το βίντεο - Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.