Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΙΑΣ... ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΝ ΟΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ!!

Τον προσωπικό της γολγοθά φαίνεται να ζει γυναίκα από την Πάτρα, που είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύ...

Τον προσωπικό της γολγοθά φαίνεται να ζει γυναίκα από την Πάτρα, που είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου Η ίδια μετά από τον δημόσιο αυτό «εξευτελισμό» στον οποίο υπεβλήθη αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρει καταφύγιο στην Αμερική.

Στο ροζ βίντεο που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο διαδίκτυο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες περιπτύξεις με τον σύντροφό της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.

Δεν είναι γνωστό το όνομα της γυναίκας ενώ παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε συναινέσει για την μαγνητοσκόπηση ώστε να υποβάλλει μήνυση, σημειώνει το sportodog.gr .

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της.

Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του συντρόφου να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία.

1 σχόλιο

  1. υπαρχουν απειρα τετοια βιντεο.΄¨χτυπηστε" fake sex casting,δεν ειναι η σχεση τησ. ο τυποσ ειναι επαγγελματιασ.γυριζει ολο τον κοσμο, συνηθως τισ φτωχες χωρες, και βρισκει τα θυματα του.οι κοπελες ειναι επιδοξες και φιληδονες που ψαχνουν ενα καλυτερο αυριο μεσα απο την βιομηχανια του πορνο!!!ειναι ολες ενηλικοι και εν γνωσει τους γινεται η βιντεοσκοπηση με προσχημα να το στειλει στην εταιρια που δουλευει η οποια εδρευει στην αμερικη, μουσι, και εκεινοι θα δωσουν το ο.κ.... το θεμα ειναι αλλο. η απογνωση και η διψα των νεων για ευκολο χρημα εχει σαν αποτελεσμα την ηθικη καταπτοση και την παραγκωνηση των αξιων μπροστα στην τερψη, στο χρημα και τη δημοσιοτητα.
    δυστιχωςσ οπουυπαρχει φτωχια ανθει η πουτανια και τζογος.
    γυριστε την πλατη στη μοδα και τη ν παγκοσμιοποιηση.
    ξυπνηστε!!! δεν ειμαστε λαος, ειμαστε ΕΘΝΟΣ.
    σπυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.