Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΥΤΕΡΟ… ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ… ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος Έγραφα προ ολίγων ημερών, με αφορμή τις πολύ περίεργες για έναν πολύπειρο πολιτικό δηλώσεις του Γλέζου, ότι τώρα πο...



Γράφει ο Αντίοχος

Έγραφα προ ολίγων ημερών, με αφορμή τις πολύ περίεργες για έναν πολύπειρο πολιτικό δηλώσεις του Γλέζου, ότι τώρα που ξεφεύγει το πράμα κι όπως πάει μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πιάσει ακόμα και την αυτοδυναμία, οι συριζομούρηδες θα αρχίσουν τα… αυτογκόλ, για να διώξουν από κοντά τους μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, γιατί δε θέλουν με τίποτα στον κόσμο να βγουν αυτοδύναμοι (για να ρίξουν την ευθύνη που δε θα… σκίσουν το Μνημόνιο, στο… λαό που δεν τους έβγαλε αυτοδύναμους και σε αυτούς με τους οποίους θα συγκυβερνήσουν (μπομπολομόρφωμα Ποτάμι, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, μπορεί και νουδούλα…).

Σ’ αυτά τα πλαίσια πρέπει να δούμε την πρόκληση του σταλινικού δημάρχου Χαλανδρίου, με τον σοβιετικό ύμνο του ΕΑΜ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Το ότι πρόκειται για ξεκάθαρο στήσιμο, φαίνεται από το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώθηκε την πρόκληση, την οποία βουλευτές του δικαιολόγησαν στα ΜΜΕ.

Έτσι, μ’ έναν (σταλινικό) σμπάρο πιάνουν δυο συστημικά τρυγόνια τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ. Και τους ψηφοφόρους του λεγόμενου «μεσαίου χώρου» (που θέλουν την ησυχία τους και δε γουστάρουν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις) απομακρύνουν από τις τάξεις τους και τους στέλνουν «πακέτο» στον «αδύναμο κρίκο» του συστήματος (δηλαδή τη νουδούλα) και στο κουρδισμένο πλευρομπουμπουκαριό δίνουν το δικαίωμα να ωρύεται ότι «έρχονται οι συμμορίται», μπας και τσιμπήσει κανένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και ψηφίσει τον Γερμανόδουλο, για «να μας σώσει από την αριστερά» (κάντε όνειρα συστημικοί συριζοσυγγρόβιοι!). Δεν είναι… θαύμα;
http://ethnikismosblog.wordpress.com/2014/10/30/δευτερο-αυτογκολ-του-συριζα-για-την/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.