Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ: ΤΑ 'ΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΑ 'ΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ!!!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος είναι το νέο hot ζευγάρι στα πέριξ; Σύμφωνα με τo δημοσιεύμα της εφημερίδας Real News, ο ...

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος είναι το νέο hot ζευγάρι στα πέριξ;

Σύμφωνα με τo δημοσιεύμα της εφημερίδας Real News, ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας, του οποίου την πόρτα πέρασαν πιασμένοι χέρι, χέρι. Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την αγαπημένη του, ενώ δεν έλλειπαν και τα βλέμματα όλο νόημα που πρόδιδαν τον έρωτά τους. Οι δυο τους έχουν παλιά γνωριμία, όμως μόλις πριν από τέσσερις μήνες έδωσαν μια άλλη εξέλιξη στη σχέση τους.

Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη είναι ταλαντούχα καλλιτέχνης, τραγουδίστρια και δημιουργός, που έχει ήδη δώσει το στίγμα της με τις live εμφανίσεις της αρχικά στο πλευρό του Δήμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα συγκινητική η ερμηνεία της στο πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Εδώ», έχοντας μάλιστα γράψει η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, για τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα, ενώ η συνεργασία αυτή επισφραγίζεται και με ένα ντουέτο που έχει γράψει στίχους και μουσική η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.