Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ... ΑΛΛΑ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ... ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΑ!

Μήλα με ανθρακικό κατάφερε να δημιουργήσει ελβετική εταιρία, συνδυάζοντας δύο ποικιλίες από την Ανατολική Γερμανία και τη Δανία. Δαγκ...



Μήλα με ανθρακικό κατάφερε να δημιουργήσει ελβετική εταιρία, συνδυάζοντας δύο ποικιλίες από την Ανατολική Γερμανία και τη Δανία.

Δαγκώνοντας το μήλο που ονομάζεται Paradis Sparkling (αφρίζων παράδεισος), τα κύτταρα από τη σάρκα του απελευθερώνουν αναβράζοντες χυμούς, παρόμοιους με την αίσθηση αναψυκτικού.

Η αίσθηση αυτή βιώνεται μόνο όταν το φρούτο τρώγεται και όχι στο χυμό του, ο οποίος δεν είναι αφρώδης.

Η νέα ποικιλία αποτελεί συνδυασμό δύο ποικιλιών, της Ρέζι από την Ανατολική Γερμανία και της Πιρουέτ από τη Δανία. Η ποικιλία Ρέζι είναι γνωστή για τη γλυκύτητα και την υφή της.

Αντιπρόσωποι της εταιρείας Lubera στην Ελβετία ξεκίνησαν πριν από λίγες δεκαετίες τις προσπάθειες συνδυασμού της Ρέζι με την Πιρουέτ, μέχρι να καταφέρουν να δημιουργήσουν την επιθυμητή γεύση ανθρακικού.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για την καλύτερη ποικιλία μήλων που είχαμε ποτέ», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής της εταιρείας. «Είναι σίγουρα διαφορετική από οτιδήποτε άλλο στην αγορά, ενώ η υφή τους είναι μια πρωτόγνωρη αίσθηση για κάθε καταναλωτή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εταιρία Lubera, η διαδικασία ανάπτυξης της ποικιλίας περιλάμβανε τη μακροχρόνια γενετική επιλογή των πλουσιότερων στα επιθυμητά στατιστικά μήλων, και στη συνέχεια τη διασταύρωση μεταξύ τους. Τα τελικά προϊόντα απέκτησαν τα κύτταρα που απελευθερώνουν μεγάλη οξύτητα αλλά και ζάχαρη με κάθε δαγκωνιά, που δημιουργούν την αίσθηση κατανάλωσης αναψυκτικού ποτού.tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.