Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ"! ΑΡΧΙΣΑΠΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΥΡΑΚΑ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ!

Απέκλεισε -για άλλη μια φορά- το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος. «Δεν είναι προτεραιότητά μ...


Απέκλεισε -για άλλη μια φορά- το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος. «Δεν είναι προτεραιότητά μου» δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Βήμα fm το μεσημέρι της Πέμπτης, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη δεν είναι ο ίδιος αναγκαίος στην πολιτική αυτή την ώρα «αφού υπάρχουν σημαντικοί και αξιόλογοι άνθρωποι για να αναλάβουν «βαριά» πόστα» για τη χώρα.


«Αν ο καθένας φτάσει στο σημείο να θεωρήσει τον εαυτό του τόσο απαραίτητο θα φτάσουμε στο επίπεδο του Άδωνι» σημείωσε με νόημα.

Αρνητική ήταν η απάντησή του και σε ενδεχόμενη πρόταση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Πρόκειται για μια θέση που διακτινίζεται στο πουθενά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ με δόση χιούμορ ανέφερε: «Είναι θέση γηροκομείου αυτή. Αντί να κερδίσεις το τζόκερ και να ζήσεις καλά, σου δίνουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Κληθείς να σχολιάσει την πολιτική που εκφράζει ο Σταύρος Θεοδωράκης με «Το Ποτάμι» ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότο ο μόνος ρόλος που μπορεί να παίξει στα πολιτικά πράγματα της χώρας είναι αυτός που έπαιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».

«Σκοπός του είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα. Εγώ δεν ακούω τα λόγια του, βλέπω τις προθέσεις του. Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν – σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της “Ελιάς”».

Αναφερόμενος και στις δηλώσεις στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι «Βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του». Το κόμμα θα αποδείξει αν είναι ένα προϊόν συναλλαγής ή όχι και αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή δεν θα δείξει ανοχή όπως έδειχνε τόσα χρόνια τώρα» τόνισε.

Κληθείς να απαντήσει ποιους θεωρεί φασίστες, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής, χωρίς να υπολογίζει όπως είπε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του κόμματος που το ψηφίζουν για να δείξουν την οργή τους προς το σύστημα. «Πολλοί από εκείνους δεν υποστηρίζουν τη βία. Άλλωστε πολλοί φασίστες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και στα βουλευτικά έδρανα» υπογράμμισε. Εκτίμησε δε ότι στις επόμενες εκλογές η Χ.Α θα συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από τις προηγούμενες.

Τέλος, αναφερόμενος στο ΚΚΕ είπε ότι αντιτίθεται στη θεωρία των ίσων αποστάσεων που πλέον εφαρμόζει, ενώ σχολίασε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί το κόμμα «σύμμαχο κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.