Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ... ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ...!

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνηθίζουν να «ανεβάζουν» στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις φρικαλεότητες που προκαλ...


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνηθίζουν να «ανεβάζουν» στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις φρικαλεότητες που προκαλούν. Είτε για να σπείρουν τον φόβο, είτε για να δελεάσουν επίδοξους μαχητές, οι τζιχαντιστές έχουν εξελιχθεί σε φανατικούς χρήστες του facebook και κυρίως του twitter. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, απροκάλυπτα παρουσιάζουν τα στοιχεία τους, όπως το όνομά τους και το σημείο που βρίσκονται.

Αυτή η «τακτική», λοιπόν, δεν αρέσει καθόλου στα υψηλόβαθμα στελέχη του Ισλαμικού Κράτους και όπως αναφέρει η Daily Mail ζήτησαν από τους μαχητές της οργάνωσης να σταματήσουν να «ποστάρουν» στο Διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το υλικό από τις φωτογραφίες και τα «post» των τζιχαντιστών αποτελεί ιδανική… τροφή για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίες μέσα από τα διαδικτυακά ίχνη μπορούν να καταλάβουν σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκονται.

Η εντολή, λοιπόν, που έλαβαν οι τζιχαντιστές αναφέρει επίσης να σβήσουν και τα δεδομένα που ήδη έχουν ανεβάσει στο Διαδίκτυο και αποτελούν πηγή πληροφόρησης για τους «Δυτικούς». Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η εντολή δόθηκε στα αραβικά και περιλαμβάνει ακριβώς τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι τζιχαντιστές για να καλύψουν τα ίχνη τους στο Διαδίκτυο. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.