Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AYTA EINAI ΤΑ 5 ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1ΕΚ ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

  Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των πέντε μελών της εγκληματικής σπείρας που εξαπατούσε εταιρείες και είχε καταφέρει ν...

 


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των πέντε μελών της εγκληματικής σπείρας που εξαπατούσε εταιρείες και είχε καταφέρει να συγκεντρώσει λεία κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στην υπόθεση εμπλέκονταισυνολικά 5 μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 3 (νόμιμος εκπρόσωπος-υπάλληλος-λογιστής), ενώ έχει ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο 49χρονος «εγκέφαλος» της οργάνωσης και η 38χρονη σύζυγός του.

Πρόκειται για τους:

1) BILLING – FOUNTOUKIDIS Jeannine του SELMS Peter Joerg Wilhelm και της Carola, γεν. 1979 στη Γερμανία

2) ΖΑΡΔΑΛΙΔΗΣ Γεώργιος του Αθανασίου και της Βασιλικής, γεν. 1983 στη Θεσσαλονίκη


3) ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης του Χρήστου και της Μαρίας, γεν. 1971 στη Θεσσαλονίκη

4) ΜΟΥΖΑΛΙΩΤΗΣ Δημήτριος του Ανδρέα και της Συμέλας, γεν. 1965 στη Θεσσαλονίκη

5) GOGOLADZE – ΜΟΥΖΑΛΙΩΤΗ Ιrina του Nikolai και της Fegina, γεν. 1976 στη Γεωργία

Επίσης, δημοσιοποιούνται και οι επωνυμίες των κάτωθι εταιρειών, τις οποίες είχαν ιδρύσει για να εξυπηρετήσουν τους παράνομους σκοπούς της εγκληματικής οργάνωσης:

1) «MOUZALIOTIS CONTAINER» (www.mouzaliotis.gr)
2) «BMG» (www.bmg.gr)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς εκτιμάται ότι από τον τρόπο δράσης της συμμορίας, την ευρύτητα της δραστηριοποίησής της και τα λοιπά στοιχεία, ο πραγματικός αριθμός των παθόντων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που κατέστη δυνατό μέχρι τώρα να εξακριβωθεί, καθώς και το ύψος της προξενηθείσης ζημίας είναι μεγαλύτερο από το προαναφερθέν.

Επίσης, κρίνεται αναγκαία προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις των κατηγορουμένων, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-388349.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.