Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;; ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΑΡΕΣΥΡΕ 8 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ!

Στα τραύματά του υπέκυψε ένα κοριτσάκι μόλις 3 μηνών, έπειτα από πιθανή τρομοκρατική ενέργεια που διέπραξε νεαρός Παλαιστίνιος, πέφτοντ...


Στα τραύματά του υπέκυψε ένα κοριτσάκι μόλις 3 μηνών, έπειτα από πιθανή τρομοκρατική ενέργεια που διέπραξε νεαρός Παλαιστίνιος, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε στάση του τραμ.


Παράλληλα, 8 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφεραν η αστυνομία και οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Τον οδηγό, έναν νεαρό ηλικίας 21 ετών, σταμάτησε μάλιστα ένας αστυνομικός, ανοίγοντας πυρ εναντίον του όταν προσπάθησε να διαφύγει.

«Πρόκειται για Παλαιστίνιο από την ανατολική Ιερουσαλήμ, που είναι ήδη γνωστός στην αστυνομία καθώς έχει φυλακιστεί στο παρελθόν», ανέφερε από το σημείο ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους λόγους της φυλάκισής του.

O δράστης είναι στενός συγγενής ενός γνωστού πρώην κατασκευαστή βομβών της Χαμάς, του Μούχι αλ Ντιν Σαρίφ, ο οποίος σκοτώθηκε στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το 1998.

«Ο ύποπτος είναι γνωστός στις Αρχές μας. Πρόκειται για κάτοικο της ανατολικής Ιερουσαλήμ που ζει (στη συνοικία) Σιλουάν και είχε ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης. Νοσηλεύεται και η κατάστασή του δεν είναι πολύ σοβαρή», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος.

Από την πλευρά της, η ισραηλινή κυβέρνηση ανέφερε ότι ο Παλαιστίνιος δράστης της επίθεσης είναι μέλος του ισλαμικού κινήματος Χαμάς.

«Ο Παλαιστίνιος τρομοκράτης που παρέσυρε 8 ανθρώπους σήμερα στην Ιερουσαλήμ και σκότωσε ένα μωρό είναι μέλος της Χαμάς», έγραψε ένας εκπρόσωπος τύπου, ο Οφίρ Γκέντελμαν, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Βίντεο μάλιστα με το τραγικό περιστατικό αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο όπου εικονίζεται ένα γκρι αυτοκίνητο να στρίβει απότομα έπειτα από μία διασταύρωση σε μια κεντρική οδική αρτηρία που ενώνει τη δυτική Ιερουσαλήμ και την ανατολική Ιερουσαλήμ, πολύ κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας. Αφού ανεβαίνει πάνω σε μία νησίδα που χρησιμοποιούν οι πεζοί μεταξύ του δρόμου και των γραμμών του τραμ, παρασύρει τους άτυχους ανθρώπους.

«Είχαμε μόλις αποβιβαστεί από το τραμ», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ελί Νταγιάν, ένας αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Για λίγα εκατοστά δεν μας σύνθλιψε. Κατέληξε σε μία κολώνα. Βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει. Δύο άνθρωποι με πολιτικά τον κυνήγησαν και ακούσαμε πυροβολισμούς».

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/510108/israil-nekro-vrefos-apo-tromokratiki-epithesi-se-stasi-tram-vids#ixzz3Gv8PtKt1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.