Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 56 ΕΥΡΩ... ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ!..

Η Kristi Rhines από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, επισκέφθηκε το εστιατόριο El Chico, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και αφού έφαγε, αλλά ήπιε ...

Η Kristi Rhines από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, επισκέφθηκε το εστιατόριο El Chico, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και αφού έφαγε, αλλά ήπιε και μερικά ποτά, ήρθε η ώρα του λογαριασμού...

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε στο προσωπικό του εστιατορίου ότι δεν είχε μαζί της μετρητά, ούτε κάποια πιστωτική κάρτα, αλλά θα περνούσε από το κατάστημα να πληρώσει τον λογαριασμό ο σύζυγός της, ο κύριος Rhines, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο Ιησούς Χριστός!

Το προσωπικό φαίνεται ότι δεν πείστηκε πως η πελάτισσα είναι η σύζυγος του Ιησού και γι' αυτό κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα επέμενε ότι είναι παντρεμένη, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κύριος Rhines και οδήγησαν την ευφάνταστη πελάτισσα στην φυλακή με την κατηγορία της απάτης.

Ο Craig Akard, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Lawton της Οκλαχόμα, δήλωσε ότι η Rhines δεν ήταν μεθυσμένη την ώρα της σύλληψής της και ανέφερε ότι η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή για τον απλήρωτο λογαριασμό που ανέρχεται σε 56,55 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.