Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Αυτό είναι το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος άντρας Μία ανθρώπινη τραγωδία βύθισε σε πένθος το Περιστέρι: ένας 52χρο...


Αυτό είναι το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος άντρας

Μία ανθρώπινη τραγωδία βύθισε σε πένθος το Περιστέρι: ένας 52χρονος άντρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οποίος ήταν υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας στο δήμο έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Οι συνάδελφοί του δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως δε θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους φίλο και συνάδελφο για τον οποίο μόνο καλές κουβέντες έχουν να πουν και ένα σωρό αναμνήσεις να μοιραστούν.

Το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα



«Λυπήθηκα τόσο πολύ όταν το έμαθα. Δεν το πίστευα. Τον ήξερα και ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν παντρεμένος και μεγάλωνε με χίλιες δυο στερήσεις τα τρία του παιδιά. Καλοβαλμένος, χρόνια υπάλληλος στο Δήμο στον τομέα καθαριότητας, καλός οικογενειάρχης. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ήταν ένας βιοπαλαιστής αγωνιζόμενος για την οικογένειά του, δεν τον απασχολούσε τίποτα άλλο από αυτό: πώς να διασφαλίζει αυτά που έπρεπε στη γυναίκα και τα παιδιά του», θα πει ο παπάς Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ο οποίος είναι εφημέριος του ιερού ναού του Αγίου Αντωνίου Περιστερίου.

O ιερέας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr βλέπετε το σημείο όπου έπεσε η αυλαία ζωής του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου λίγο πριν τα μεσάνυχτα επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 29. Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο βρέθηκε το καπέλο που φορούσε εν ώρα εργασίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη όταν ένας 27χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί το όχημά του με το απορριμματοφόρο που εκείνη την ώρα εκτελούσε αποκομιδή απορριμμάτων.



Να σημειωθεί επιπλέον πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ότι η σύγκρουση έγινε την ώρα που το ανυψωτικό μηχάνημα σήκωνε ένα κάδο. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το απορριμματοφόρο, παρέσυρε τους δύο εργαζομένους και δυστυχώς τραυμάτισε τον ένα θανάσιμα. Παρά το γεγονός ότι οι δύο υπάλληλοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Αττικό Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά για τον ένα εκ των δύο καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όσον αφορά τώρα στο δεύτερο υπάλληλο νοσηλεύεται σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.