Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΧΑΜΟΥΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ 38 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΝΟΣΟΚΟΜΑ- ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΡΑΒΕΝΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ...

Μέσα σε τρεις μήνες 38 οικογένειες θρήνησαν τους δικούς τους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Λούγκο στη ...

Μέσα σε τρεις μήνες 38 οικογένειες θρήνησαν τους δικούς τους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Λούγκο στη Ραβένα της Ιταλίας Οι θάνατοι, συμφώνα με το protothema, φαίνονταν δικαιολογημένοι καθώς όλοι είχαν διακομιστεί με σοβαρά προβλήματα υγείας και βρίσκονταν σε προχωρημένη ηλικία, ωστόσο, οι φήμες που κυκλοφορούσαν για την ύποπτη συμπεριφορά μίας νοσηλεύτριας κινητοποίησε το προσωπικό και τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η νοσηλεύτρια, Ντανιέλα Ποτζάλι, ενδέχεται να βρίσκεται πίσω από τους 38 θανάτους, αφού διαπιστώθηκε ότι μία ασθενής έχασε τη ζωή της αφότου η νοσοκόμα της έκανε ένεση με χλωριούχο κάλιο.

Μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο της ασθενούς, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των υπόλοιπων απωλειών, ενώ οι συνάδελφοί της την περιγράφουν ψυχρή, απαθή, παγερή, εκδικητική.

«Διαπληκτιζόταν με τις συναδέλφους, έπαιρνε πρωτοβουλίες, έδινε φάρμακα σε ασθενείς που δεν έπρεπε», αναφέρει μία πρώην συνάδελφός της, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες χορηγούσε ηρεμιστικά σε ασθενείς που ήταν «δύσκολοι» και απαιτητικοί ή όποτε ήταν ιδιαίτερα ταραγμένοι, αλλά και καθαρκτικά σε άλλους ασθενείς ώστε να δυσκολέψει τη βάρδια των άλλων νοσοκόμων.

Την ίδια ώρα, ο ιταλικός Τύπος την συγκρίνει με την νοσοκόμα Τζέιν Τόπαν, η οποία κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 31 ανθρώπων στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ στις αρχές του 1900.

Μετά τη σύλληψη της Ποτζάλι, η προϊσταμένη αποκάλυψε ότι είχε αναφέρει την ύποπτη συμπεριφορά της νοσηλεύτριας στη διεύθυνση του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να ξεκινήσει έρευνα.

Όπως δήλωσε ένας γιατρός του νοσοκομείου, όταν η Ποτζάλι του είχε προτείνει να χορηγήσει δύο φιάλες χλωριούχου νατρίου σε ασθενή που η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη, εκείνος θεώρησε χιούμορ την πρότασή της.

Όταν μία συνάδελφός της, μάλιστα, είχε αποκαλύψει στη διεύθυνση πως είχε δει την νοσηλεύτρια να κλέβει φάρμακα, την περίμενε ένα μπουκέτο κυκλάμινα δεμένα με μία μαύρη κορδέλα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.