Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 33ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2013 ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αστυνομικός που προσήχθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτο...



Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αστυνομικός που προσήχθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στον Πειραιά - Ο αστυφύλακας είχε συλληφθεί και το Φεβρουάριο του 2013 για εκβιασμό μεταναστών χωρίς χαρτιά

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλλίπολη του Πειραιά, λίγη ώρα αφότου έφυγε από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στην περιοχή, με τις εισπράξεις της ημέρας.

Γύρω στις 21:30 το βράδυ, οι ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Σκλαβούνου 20, άκουσαν φωνές και διαπληκτισμούς, που γρήγορα σταμάτησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη διάρρηξης.

Σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, κρυμμένο σε έναν θάμνο κάτω από ένα μπουφάν, ενώ εντόπισαν και τον 27χρονο να περιφέρεται στην περιοχή με εμφανή τραύματα στα χέρια.

Με δεδομένο ότι κηλίδες αίματος είχαν βρεθεί και στην είσοδο της πολυκατοικίας, οι αστυνομικοί πρσήγαγαν τον 27χρονο αστυφύλακα για εξέταση.

Αρχικά, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα και να υποστήριξε ότι τραυματίστηκε πέφτοντας στο δρόμο.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι επισκέφθηκε το θύμα για να λύσουν κάποιες οικονομικές διαφορές, αλλά ο 33χρονος του επιτέθηκε και εκείνος το σκότωσε προσπαθώντας να τον αφοπλίσει.

Σημειώνεται ότι ο αστυφύλακας είχε συλληφθεί το Φεβρουάριο του 2013, μαζί με έναν συνάδελφό του, με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης. Έκτοτε, βρισκόταν σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δυο τους εκβίαζαν δύο αλλοδαπούς, τους οποίους είχαν προσαγάγει στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπηρρετούσαν, για έλλειψη ταξιδιωτικών εγγράφων, απαιτώντας το ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Πακιστάν και ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, κατήγγειλαν το γεγονός στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν την ώρα που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.