Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠ@ΡΔΕΛ@Υ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣ' ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ! 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ 37ΧΡΟΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή κέντρου της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 17χρονος υπεύθυνος οίκος ανοχής, σε βάρος του οποίου καθώ...



Σε επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή κέντρου της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 17χρονος υπεύθυνος οίκος ανοχής, σε βάρος του οποίου καθώς και


σε βάρος της 34χρονης ιδιοκτήτριας, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον οίκο ανοχής, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ είχε παραβιάσει σφράγιση, η οποία είχε τεθεί. Παράλληλα, εγκατέστησε στο οίκημα 28χρονη αλλοδαπή, η οποία δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής. Επίσης, συνελήφθη η 28χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Τέλος, κατά το προηγούμενο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.