Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

10, ΝΑΙ 10 (!!) Π@ΥΤ@ΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΑ ΟΞΩ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΕΣ! ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!

Αξέχαστη θα μείνει η προχθεσινή νύχτα σε δεκάδες οδηγούς που έβλεπαν 10 νεαρές κοπέλες να χορεύουν γυμνόστηθες στοδρόμο...Με ένα απίστε...


Αξέχαστη θα μείνει η προχθεσινή νύχτα σε δεκάδες οδηγούς που έβλεπαν 10 νεαρές κοπέλες να χορεύουν γυμνόστηθες στοδρόμο...Με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οδηγοί και κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου τα ξημερώματα όταν περισσότερες από 10 ιερόδουλες που έκαναν πιάτσα στο σημείο πέταξαν τους στηθόδεσμους και γυμνόστηθες άρχισαν να χορεύουν στη μέση του δρόμου.

Κάτοικος της περιοχής προσπάθησε όπως κατήγγειλε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη να ειδοποιήσει την αστυνομία για να επέμβει τηλεφωνώντας στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν απαντούσε κανείς.

Όπως υποστήριξε σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη όταν πήγε ο ίδιος στο τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό βρήκε τον αστυνομικό στο γειτονικό καφέ να ξεκουράζεται...

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη

1 σχόλιο

  1. AIDS AIDS AIDS AIDS

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει σεξουαλική επαφή με άτομο που κάνει πιάτσα στο δρόμο και με αυτόν τον τρόπο να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα και να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.