Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ...!!! ΔΙΠΛΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα κα...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

KANE KΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ...



ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ!

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ! “ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ” Η ΣΤΕΓΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

ΤΟΝ “ΕΠΙΑΣΕ” Η ΚΑΜΕΡΑ: ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ; ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΦΩΤΗ, ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!

ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ... ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ!

ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΤΟΥΡΚΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΚΩ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ”

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΝΕΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ…

KAI OI ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ... Δεσπότης Φθιώτιδος: Ο Άρης Βελουχιώτης ελευθέρωσε την Λαμία!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ... ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ, ΤΟΝΙΑ ΗΛΙΑ! Η ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ

ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ”: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ:  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ!..

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ... ΜΩΒ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ!

Άγνωστες μαρτυρίες για τις εμφανίσεις της Παναγίας στα βουνά της Πίνδου στον πόλεμο του 1940

Tο μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Χαβαρόβρυση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.