Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΨΑΧNΑΝ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑYΡΟ ΜΕ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ...

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...!!! Στράφι πήγαν τα όνειρα και οι ελπίδες έξι σύγχρονων «κυνηγών...


ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...!!!

Στράφι πήγαν τα όνειρα και οι ελπίδες έξι σύγχρονων «κυνηγών» θησαυρού να ανακαλύψουν σεντούκια με χρυσές λίρες, κάνοντας παράνομη ανασκαφή μέσα στα ξημερώματα σε μια ερημική περιοχή της Κορίνθου όπου τους οδήγησαν αόριστες πληροφορίες.

Το μόνο μέταλλο που βρήκαν οι επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς», ήταν αυτό από το οποίο είχαν κατασκευαστεί οι... χειροπέδες που τους φόρεσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας όταν τους εντόπισαν να σκάβουν με σκοπό να βρουν τιμαλφή χωρίς να έχουν εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια αρχή!

Οι έξι χρυσοθήρες ηλικίας 44, 22, 57, 56, 32 και 35 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ τα εργαλεία που είχαν μαζί τους κατασχέθηκαν μαζί με ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια που βρέθηκε στο σπίτι του 56χρονου και του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.