Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ; ΖΩΑ... H ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ...

Μετά το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο εμφανίζεται ο Βρετανός οδηγός ταξίΆλαν Χένι...


Μετά το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο εμφανίζεται ο Βρετανός οδηγός ταξίΆλαν Χένινγκ να φοράει πορτοκαλί στολή ενώ δίπλα του στέκεται όρθιος ο εξτρεμιστής απειλώντας ότι θα τον δολοφονήσει όπως συνέβη με τους Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, η σύζυγος του Βρετανού έκανε έκκληση για την απελευθέρωσή του.

Η Μπάρμπαρα Χένινγκ παρακάλεσε τους τζιχαντιστές να κοιτάξουν μέσα στην καρδιά τους και να αφήσουν ελεύθερο το σύζυγό της, ο οποίος απήχθη προ δέκα μηνών ενώ εργαζόταν εθελοντικά ως οδηγός σε ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή.

Η σύζυγος του ομήρου δήλωσε πως δεν κατανοεί με ποιο τρόπο ο θάνατος του άνδρα της μπορεί να υπηρετήσει οποιαδήποτε υπόθεση, ενώ σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα η γυναίκα υποστηρίζει πως ο Χένινγκ είναι ένας ειρηνικός άνθρωπος, ένας αλτρουιστής που άφησε την οικογένειά του και τη δουλειά του ως οδηγού ταξί στη Βρετανία για να οδηγήσει μια αυτοκινητοπομπή μέχρι τη Συρία μαζί με τους μουσουλμάνους συναδέλφους και φίλους του, για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη.

«Τη στιγμή της απαγωγής του, οδηγούσε ένα ασθενοφόρο γεμάτο με τρόφιμα και νερό για να τα παραδώσει σε οποιονδήποτε βρισκόταν σε ανάγκη. Ήταν μια πράξη καθαρής ευσπλαχνίας», πρόσθεσε η Χένινγκ.

«Όταν θα ακούσουν αυτό το μήνυμα, ικετεύω τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους να κοιτάξουν μέσα στην καρδιά τους και να απελευθερώσουν τον σύζυγό μου», συμπλήρωσε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει λάβει απάντηση από τους εξτρεμιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.