Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΧΑΚΕΡ: ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ!!! ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ; ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;;;

Και ενώ οι όλοι πίστευαν ότι το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών που συγκλόνισε το Hollywood δεν θα έχει συνέχεια, ο ίδιος χάκερ...

Και ενώ οι όλοι πίστευαν ότι το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών που συγκλόνισε το Hollywood δεν θα έχει συνέχεια, ο ίδιος χάκερ «ξαναχτύπησε» και από το Σάββατο νέες εικόνες από προσωπικές στιγμές διασήμων κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Αν θα μπορούσε κανείς να πει ποιο πρόσωπο έχει πληγεί περισσότερο από όλο αυτό, τότε μάλλον θα έλεγε ότι η Jennifer Lawrence είναι η διασημότητα που έχει χτυπηθεί περισσότερο. Μία συλλογή με περισσότερες από 60 φωτογραφίες με την Jennifer Lawrence γυμνή και με σέξι εσώρουχα είναι οι τελευταίες προσωπικές φωτογραφίες της ηθοποιού που διέρρευσαν αρχικά στις ιστοσελίδες 4chan and Reddit.


Η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, όμως όλοι αναρωτιούνται μέχρι πού μπορούν να φτάσει ο χάκερ που μέσω iCloud απέσπασε ευαίσθητα δεδομένα, τα οποία με σκοπό το κέρδος μοιράζει ελεύθερα στο Ιντερνετ. Το επόμενο ερώτημα, επίσης, είναι τι άλλο υλικό έχει συγκεντρώσει; Ο ίδιος, μάλιστα, υποστηρίζει για την Jennifer Lawrence ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος!


Πέρα από την Lawrence, η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian με τον Kanye West, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens, η συνάδελφός της Lake Bell και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συγκαταλέγονται στη λίστα των νέων θυμάτων του χάκερ των διασημοτήτων.  Μία λίστα που έχει κυκλοφορήσει τον Αύγουστο κάνει λόγο για τουλάχιστον 101 ονόματα της διεθνούς σόου μπιζ, τα φωτογραφικά άλμπουμ των οποίων χάκερς τα έχουν στα αρχεία τους και απειλούν να τα δημοσιεύσουν. Συνεπώς, δεν είναι λίγες οι celebrities που τρέμουν μήπως ξυπνήσουν ένα πρωί και δουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα στη φόρα. Τόσο η Apple όσο και το FBI ερευνούν την υπόθεση, την ώρα που δεκάδες διασημότητες που βρίσκονται στη λίστα παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. 

 

 










1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.