Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ... ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ...

Οι αρχές καθησυχάζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές. Επίσης, οι εταιρείες Japan Atomic Po...

Οι αρχές καθησυχάζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Επίσης, οι εταιρείες Japan Atomic Power Co και Tokyo Electric Power Co (Tepco) ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν προβλήματα στους τρεις πυρηνικούς σταθμούς τους στην ανατολική Ιαπωνία.

Αξιωματούχος της Japan Atomic δήλωσε πως δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στο σταθμό Τοκάι Νταϊνί, δυναμικότητας 1,1 GW, ο οποίος είναι κλειστός από τον Μάιο του 2011.

Εκπρόσωπος της Tepco επιβεβαίωσε ότι δεν καταγράφηκαν προβλήματα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα-Νταϊίτσι, ο οποίος καταστράφηκε από το σεισμό του Μαρτίου του 2011, ούτε στο σταθμό Φουκουσίμα-Νταϊνί, ο οποίος παραμένει κλειστός από τον Μάρτιο του 2011.

Μια πρώτη ισχυρή δόνηση έγινε αισθητή αρχικά γύρω στις 12:30 (τοπική ώρα, 06:30 ώρα Ελλάδας) και ακολούθησε για δέκα δευτερόλεπτα μια σειρά πολύ ισχυρών δονήσεων.

Πολλά σιδηροδρομικά δρομολόγια, μεταξύ των οποίων αυτά των τρένων υψηλής ταχύτητας (Σινκάνσεν) που συνδέουν το Τόκιο με τη νομαρχία της Φουκουσίμα, διακόπηκαν αμέσως για να ελεγχθούν οι γραμμές, όμως η κυκλοφορία σύντομα αποκαταστάθηκε.

Πηγή: tovima.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.