Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΟΥ: Η ΑΝΤΑ (ΕΚ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ), Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΙΑ...

Διακριτικές, πάντα στο πλευρό των συζύγων τους, των τριών γιων του Ανδρέα Παπανδρέου, προσέλκυσαν χθες το ενδιαφέρον  όσων παραβρέθηκα...


Διακριτικές, πάντα στο πλευρό των συζύγων τους, των τριών γιων του Ανδρέα Παπανδρέου, προσέλκυσαν χθες το ενδιαφέρον  όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.

Aν και πλέον είναι και οι τρεις ξανθές, το στυλ τους είναι εντελώς διαφορετικό.
Η αεροναυπηγός Αντα Παπανδρέου εμφανίστηκε με το γνωστό boho στυλ που έχει υιοθετήσει εσχάτως: Μακριά ξανθά μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, μεγάλος κοκάλλινος σκελετός γυαλιών σε χρώμα μελί, ολόμαυρο αμάνικο φόρεμα και χαμηλές γόβες που είχαν την κόκκινη σόλα που συνήθως παραπέμπει στη γνωστή φίρμα Louboutin.

Η δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου, με νεορομαντικό στυλ, φλοράλ φαρδιά φούστα και ένα στενό αμάνικο πουκάμισο με διαφάνεια, πιο ξανθιά παρά ποτέ, μαυρισμένη και εξαιρετικά γυμνασμένη.


Η Αλεξία Κληρονόμου, σύζυγος του Νίκου, ήταν η πιο επικοινωνιακή από όλες. Χαμογελαστή, συνομιλούσε με τους διπλανούς της και έδειχνε να απολαμβάνει τα τεκταινόμενα. Φορούσε ολόμαυρο φόρεμα και κρατούσε ένα εξαιρετικό cluch που έμοιαζε με δημιουργία του οίκου Bottega Veneta.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.