Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ : ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛ-ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ, ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΧΑΛΙΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Χαμός έχει γίνει στα social media με τη φωτογραφία ενός άνδρα που υποστηρίζουν ότι είναι ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και ...


Χαμός έχει γίνει στα social media με τη φωτογραφία ενός άνδρα που υποστηρίζουν ότι είναι ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, ο οποίος αυτοαποκαλείται χαλίφης.

Ωστόσο, ο άνδρας της φωτογραφίας δεν αποκλείεται να είναι μουσικός της Ιορδανίας, ενώ ο ίδιος ο ... χαλίφης, έσπευσε να διαψεύσει ότι είναι αυτός, μέσω της σελίδας του στο twitter.



Ο άνδρας κάθεται με μια γυναίκα, η οποία έχει περάσει το χέρι της γύρω από τους ώμους του, και φαίνονται να είναι σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όπως αναφέρουν σχολιαστές που ανέλυσαν ακόμα και τον φωτισμό.

Πάντως η ανάρτηση της φωτογραφίας, θύμισε στους χρήστες του Twitter την περσινή αποκάλυψη για τον Βρετανό ιεροκήρυκα του μίσους, Αμπού Χάμζα, ο οποίος διηύθυνε κλαμπ με στριπτίζ στο Λονδίνο.
ΠΗΓΗ: Alarabiya.net
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.