Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΑΝΑΦΩΝΕΙ "ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ" ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΞΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ...!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ... Με το βαθύ ντεκολτέ της η νέα βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη-Σό...


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

Με το βαθύ ντεκολτέ της η νέα βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, ορκίστηκε σήμερα βουλευτής, παίρνοντας την θέση του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Πρώτους απ’ όλους μάλιστα εντυπωσιάστηκε και δεν το έκρυψε ο κ. Τραγάκη που βρίσκονταν στο Προεδρείο της Βουλής την στιγμή της ορκωμοσίας, αφού ανακοίνωσε και καλωσόρισε τη νέα συνάδελφό του στη Βουλή, και μόλις εκείνη πήρε θέση για την ορκωμοσία της αναφώνησε «Ωχ Παναγία μου» και μάλιστα δις! Στο 0,23’ του βίντεο θα ακούσετε τον ...αναστεναγμό του κ. Τραγάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΣΟΚΑΡΟ... ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.