Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΟΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΤΖΟΑΝ ΡΙΒΕΡΣ. Η ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΦΥΤΟ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ.

H Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) είναι η ψυχή του "Fashion Police",... "ιέρεια του στυλιστικού γκόσιπ του Χόλιγουντ" κα...


H Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) είναι η ψυχή του "Fashion Police",...
"ιέρεια του στυλιστικού γκόσιπ του Χόλιγουντ" και γενικά "μέσα στα πράγματα" εδώ και πολλές δεκαετίας καθώς μετρά 81 έτη ζωής

Μία ματιά στο πρόσωπό της και καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις είναι. Κι όμως, να που μια άλλη, ρουτίνας –όπως τη χαρακτηρίζουν- έμελλε να είναι και μοιραία.

Αφού ολοκλήρωσε την εκπομπή της για τα βραβεία Έμι και μια live εμφάνιση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Τζόαν μπήκε την Πέμπτη το πρωί στο χειρουργείο για μια απλή επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

Και εκεί, στο κρεβάτι του χειρουργείου σταμάτησε να αναπνέει.

Η Ρίβερς υπέστη εγκεφαλικό και επειδή έμεινε χωρίς οξυγόνο αρκετή ώρα, οι γιατροί επέλεξαν να την περάσουν σε τεχνητό κώμα για να μη χειροτερέψει η κατάστασή της.

Δυστυχώς όμως και ενώ αυτές τις στιγμές λέγεται ότι γίνονται προσπάθειες να τη βγάλουν από το κώμα, για να δουν πώς θα αντιδράσει, τα νέα δεν είναι ευχάριστα, με τις πληροφορίες να θέλουν την Τζόαν Ρίβερς "φυτό ή σε αναπηρική καρέκλα" –αν καταφέρει να αναρρώσει τελικά.

Στο πλευρό της 81χρονης Ρίβερςβρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Μελίσα, η οποία αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα συγκινητικά μηνύματα στήριξης προς τη μαμά της, τονίζει ότι "δεν χάνει ακόμη την ελπίδα της".

Βέβαια, πληροφορίες θέλουν τη λύπη και την αγωνία να δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους στην οργή της οικογένειας καθώς θεωρούν ότι όλα είναι θέμα "λάθους" και σκέφτονται πώς θα κινηθούν νομικά ενάντια στους υπεύθυνους.

frapedoypoli

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.