Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΡ Ή ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙΥΣ ΤΟΥ ΙΚΙΛ...

Οι κούρδοι στρατιώτες που μάχονται το Ισλαμικό Κράτος στη βόρεια Συρία έχουν μετατρέψει τα τρακτέρ και τα φορτηγά τους με την προσθήκη...


Οι κούρδοι στρατιώτες που μάχονται το Ισλαμικό Κράτος στη βόρεια Συρία έχουν μετατρέψει τα τρακτέρ και τα φορτηγά τους με την προσθήκη μεταλλικών πλακών, για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την ISIS.
Τα στρατεύματα πεσμεργκά αναγκάστηκαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία και να δημιουργήσουν τα δικά τους τεθωρακισμένα οχήματα σε στυλ Mad Max.
Τις τελευταίες εβδομάδες εκατοντάδες χιλιάδες Σύροι Κούρδοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σύνορα στην Τουρκία, γιατί η ISIS ξεκίνησε μια επίθεση στην αυτόνομη κουρδική επικράτεια στο βόρειο τμήμα της Συρίας.
Παρά τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους, οι δυνάμεις πεσμεργκά πολέμησαν γενναία ενάντια στην ISIS που δραστηριοποιείται στη Συρία και το Ιράκ - του οποίου όπως δήλωσε το «χαλιφάτο» αποτελεί μια περιοχή μεγαλύτερη από τη Βρετανία με πληθυσμό τεσσάρων εκατομμυρίων βάναυσα καταπιεσμένων πολιτών.
Ένα μέρος στο οποίο τα οχήματα έχουν αναπτυχθεί είναι η Kobane - η μικρή συριακή πόλη που πολιορκείται από την ISIS για μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.