Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!!!

Με ακόμη ένα κείμενο μέσα από τις φυλακές επανεμφανίστηκε ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας»...

Με ακόμη ένα κείμενο μέσα από τις φυλακές επανεμφανίστηκε ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» Νίκος Μαζιώτης.

Στο κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia, και που γράφηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 ετών από τη γέννηση του έλους της γερμανικής τρομοκρατικής οργάνωσης RAF Ούλρικε Μάινχοφ, ο Μαζιώτης απειλεί με τη συνέχιση του ένοπλου αγώνα:

«Σήμερα, στην Ευρώπη και στις μητροπόλεις του αναπτυγμένου καπιταλισμού, ο ένοπλος αγώνας είναι περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. Για να διαλύσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση του κεφαλαίου, για να υπονομεύσουμε ένα σύστημα που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του. Στον αγώνα του σήμερα παραδειγματιζόμαστε από όλους αυτούς που σε παλιότερες εποχές έδωσαν τη ζωή τους ή άντεξαν τη φυλακή παραμένοντας αμετανόητοι».

Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, παραδέχεται ωστόσο πως «η έλλειψη ένοπλης δράσης» είναι «εμφανής περισσότερο από ποτέ», ενώ εκτενείς αναφορές κάνει στη δράσης RAF, της Μάινχοφ, αλλά και άλλων οργανώσεων που έδρασαν τον 20ο αιώνα.



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.