Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑ Ο ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ... ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...

Η καταγγελία του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη με αφορμήυποψίες του για παρακολούθηση του τηλεφώνου του, μιλώντας στην Κ...


Η καταγγελία του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη με αφορμήυποψίες του για παρακολούθηση του τηλεφώνου του, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ζήτημα ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών και της διαφύλαξης του απορρήτου, είχε προκαλέσει πολιτικές αντιδράσεις και κόντρα εντός κι εκτός συνόρων, και λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο. Οι καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πόρισμα το οποίο ολοκληρώθηκε και διαβιβαστηκε (24/09).

«Δε προέκυψε συνακρόαση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Πάνου Σκουρλέτη» αναφέρει το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από δημόσια καταγγελία του, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε οτι αφορα τις διακοπες στην τηλεφωνική γραμμή κατα τη συνομιλία του με τον προέδρου του Κόμματος Αλέξη Τσίπρα, το πόΡισμα της ΔΗΕ, αναφέρει, ότι μπορεί να οφείλονται " στη μορφολογία του εδάφους, την πυκνότητα του κτηρίου και το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης στο εσωτερικό του" ενώ θέτει και την παράμετρο προβληματικής κάλυψης του δικτύου του χρήστη στο γεωγραφικό σημείο από τον οποίο πραγματοποιεί θα λαμβάνει την κλήση"

Η καταγγελία του Π. Σκουρλέτη είχε προκαλέσει την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αλλά και της κυβερνητικής εκπρόσωπος Σοφίας Βούλτεψη, να τον εγκαλεί για συκοφαντία και «γκεμπελισμό».

Ο αρμόδιος Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, είχε προσκαλέσει σε ενημερωτική συνάντηση τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος δήλωσε, «Έκανα δημόσια αναφορά, πολύ ευχαρίστως να την επιβεβαιώσω και στον κ. Κικίλια».

«Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού», είχε δηλωσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολούθησης των συνομιλιών του με τον Αλέξη Τσίπρα. Και πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος «ειναι προφανές πως αδίστακτοι είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν καταγγελίες χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας», και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ' όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

«Τότε δεν είχα ακόμη αναλάβει καθήκοντα και γι αυτό και δεν υπήρξε δική μου αντίδραση» συμπλήρωσε και παράλληλα διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει εντολή από την κυβέρνηση για την παρακολούθηση ούτε του κ. Τσίπρα ούτε του κ. Σκουρλέτη ούτε κανενός Έλληνα πολιτικού ή πολίτη». http://parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.