Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.... ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΩΡΕ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ... ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ...!!!

Το βρετανικό κανάλι Channel 4 θα προβάλει την ερχόμενη Τετάρτη το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «The men with many wives» (Οι άντρες που έχουν...

Το βρετανικό κανάλι Channel 4 θα προβάλει την ερχόμενη Τετάρτη το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «The men with many wives» (Οι άντρες που έχουν πολλές γυναίκες), θέλοντας να αναδείξει την ταχύτατη άνοδο των πολυγαμικών γάμων στη Βρετανία. Παρόλο, που στη χώρα η πολυγαμία απαγορεύεται, οι μουσουλμάνοι που ζουν εκεί συνάπτουν τέτοιους γάμους, αφού σύμφωνα με τη Σαρία, (θρησκευτικός γάμος που καθορίζει τον ισλαμικό τρόπο ζωής), επιτρέπεται ένας άντρας να έχει τέσσερις συζύγους!



Στο ντοκιμαντέρ μιλούν γυναίκες και άντρες, που είναι μέλη πολυγαμικών γάμων και εξηγούν την δική τους οπτική γι' αυτούς τους γάμους. Η 35χρονη Nabilah Phillips, ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά δηλώνει ότι εγκατέλειψε τις σπουδές της για να γίνει η δεύτερη σύζυγος του 32χρονου επιχειρηματία Hasan Phillips, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε και μια τρίτη σύζυγο από τη Σομαλία!

Η 35χρονη, που η καταγωγή της είναι από τη Μαλαισία, δηλώνει στο βρετανικό Radio Times, ότι είχε κάνει ήδη ένα γάμο, αλλά χώρισε και έψαχνε για έναν άντρα που είναι παντρεμένος και γνωρίζει καλά τον ρόλο του συζύγου... H ίδια έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει συνολικά έξι παιδιά και αναφέρει ότι τα άτομα που κάνουν πολυγαμικούς γάμους δεν είναι «ηλίθια», που αναγκάζονται να συνάπτουν τέτοιους γάμους, αλλά πραγματικά «απολαμβάνουν» τον γάμο τους!



Η Nabilah Phillips αναφέρει στη συνέντευξή της ότι οι τρεις σύζυγοι βρίσκονται όλες μαζί σε εξόδους, που οργανώνει ο επιχειρηματίας σύζυγός της και τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα ζήλειας μεταξύ των τριών συζύγων, παρά μόνο, όταν ο ίδιος το δημιουργήσει, επαινώντας ιδιαίτερα μία από τις τρεις!



Στο ντοκιμαντέρ μιλά και ο ιδιοκτήτης του γραφείου γνωριμιών «Muslim marriage event», Mizan Raja, το οποίο ειδικεύεται σε γνωριμίες και γάμους μεταξύ των μουσουλμάνων και τονίζει ότι αυτοί οι γάμοι διευκολύνουν τις γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο και αναζητούν ασφάλεια, ενώ οι άντρες έχουν συνήθως πιο απλά κίνητρα για να κάνουν ένα πολυγαμικό γάμο... Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το 80% των αντρών πελατών του, έχει κίνητρο το σεξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.