Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ!! ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΟΥΚΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ... ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη στης οποίας τις φλέβες κυλάει ελληνικό αίμα, μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα...



Η χολιγουντιανή ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη στης οποίας τις φλέβες κυλάει ελληνικό αίμα, μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα και όπως αποκαλύπτει αντιμετώπισε πολλά κολλήματα για να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα την οποία τελικά δεν κατάφερε να πάρει στα χέρια της, όπως η ίδια εξηγεί.

Μιλώντας στη real, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός περιγράφει το δικό της ταξίδι ζωής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου; Ήταν μια δύσκολη, ανώμαλη διαδρομή, με κάποιους ευχάριστους σταθμούς καθ' οδόν».

Εκτός από το The Journey, περιμένουμε να δούμε και το ντοκιμαντέρ του Κύπριου σκηνοθέτη Χάρι Μαυρομιχάλη «Ολυμπία Δουκάκη, η απροσδιόριστη». Ποιο ήταν το βασικό σας κίνητρο γι' αυτήν την κινηματογραφική αυτοβιογραφία;

«Αυτό ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω! Για το ντοκιμαντέρ πήγαμε στη Μεσσήνη, στη Μυτιλήνη, στους Δελφούς, μέχρι και βουνά σκαρφάλωσα!»

Σε λίγο καιρό θα λάβετε την ελληνική ιθαγένεια. Γιατί αποφασίσατε να τη διεκδικήσετε τώρα;

«Ήταν ζήτημα ανανέωσης και ταυτότητας. Ήλπιζα να γίνω Ελληνίδα πολίτης πριν φύγω, αλλά έμπλεξα με τη γραφειοκρατία, το πιστοποιητικό γέννησης της μητέρας μου είχε κάποιο θέμα, πολλές φασαρίες...»

freegossip

2 σχόλια

  1. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΗΛΩΝΕ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.