Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ! ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ!..

Ήταν μια βάφτιση όπου οι νονοί ήταν εκείνοι που κέρδισαν σχεδόν όλα τα φλας και όχι ο νεοφώτιστος... Και πώς αλλιώς, αφού μιλάμε για τη ...


Ήταν μια βάφτιση όπου οι νονοί ήταν εκείνοι που κέρδισαν σχεδόν όλα τα φλας και όχι ο νεοφώτιστος... Και πώς αλλιώς, αφού μιλάμε για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού και τα παιδιά της!

Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φλώρινα για να βαφτίσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον μικρό Κωνσταντίνο, γιο του προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Κέλλης, Αθανάσιου Τάσκα.

Όμως δεν ήταν η μόνη που έβαλε λάδι στον μικρό Κωνσταντίνο.

Μαζί της και τα δίδυμά της, ο Αλέξανδρος και η Αμαλία, που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, ενώ δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της μητέρας τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έφτασε λίγο πριν από τη λήξη του Μυστηρίου, καθώς βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε για τη Φλώρινα μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Εκείνος δεν έκρυψε την ικανοποίηση αλλά και τη συγκίνησή του βλέποντας τα δυο του παιδιά να γίνονται νονοί του μικρού που έχει το ίδιο όνομα με εκείνον.




tro-ma-ktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.