Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Ο άνθρωπος σύμβολο της λεγόμενης Εθνοφρουράς της Ουκρανίας και σημερινός διοικητής του περιβόητου “Τάγματος του Donbass”, σήμερα για πρώ...

Ο άνθρωπος σύμβολο της λεγόμενης Εθνοφρουράς της Ουκρανίας και σημερινός διοικητής του περιβόητου “Τάγματος του Donbass”, σήμερα για πρώτη φορά έβγαλε την κουκούλα του τρομοκράτη δείχνοντας το πρόσωπό του. Ωστόσο, μια ακόμη κουκούλα καλύπτει τον εγκληματία παραστρατιωτικό μασκοφόρο. Όλα τα στοιχεία για το πραγματικό όνομα και τις παράνομες δραστηριότητες του υπερπατριώτη της Ουκρανίας.

Ο Συμεών Sementchenko που επαγγέλεται τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ήταν αυτός που από την πρώτη στιγμή του πολέμου στην Ουκρανία, έκρυβε όπως οι παράνομοι το πρόσωπό του και κανείς δεν γνώριζε το πρόσωπο που έκρυβε η μάσκα.

Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου έδειξε το αληθινό του πρόσωπο και ομολογουμένως υπέστη σοκ όλη η ουκρανική κοινή γνώμη καθώς πίσω από την τρομοκρατική κουκούλα, προέβαλλε το ανθρωπάκι. Τα αποκαλυπτήρια του “φόβου και του τρόμου” του Donbass, έγιναν κατά την τελετή βράβευσής του από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Yatsenyuk.


Βάσει προεδρικού διατάγματος του απονεμήθηκε παράσημο “για το θάρρος του στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και την απελευθέρωση των πόλεων Artemivsκοya, Popasnaya και Lysikansk”.

O Sementchenko είναι αυτός που ως διοικητής είχε φύγει άρον-άρον από το προάστιο του Ντονέτσκ, Ilovaiskaya μαζί με το περιβόητο τάγμα του. Από το νοσοκομείο που είχε τραυματισθεί ελαφρά στο πόδι, έδινε οδηγίες ακόμα και μέσω fb στους άνδρες του τάγματός του να κάνουν ανταρτοπόλεμο σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, εννοώντας βεβαίως την τρομοκρατία στον άμαχο πληθυσμό. Πλεονάζουν οι καταγγελίες για υφαρπαγή των κατοικιών των ρωσόφωνων από ένοπλες ομάδες οι οποίες τους εκδιώκουν από τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.

Ωστόσο, ρωσικά μέσα όπως vesti, sveda και άλλα αναφέρουν ότι υπάρχει ακόμα μια κουκούλα που δεν έχει βγεί και αυτή είναι το πραγματικό όνομα του Συμεών Σεμεσένκο καθώς πρόκειται για ψευδώνυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το πραγματικό του όνομα είναι Konstantin Groshin, ένας τυχοδιώκτης απατεώνας . Έφυγε από τη Σεβαστούπολη για το Ντόνετσκ το 2005, εμφανιζόμενος με το όνομα “Αdrei Semenovich Shemenof” και ξεκίνησε τις διάφορες παράνομες δραστηριότητες μέσω εικονικών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Από εκεί αναρριχήθηκε στην πολιτική μέσα από τις τάξεις της αντιπολίτευσης. Η εταιρεία του διέθετε και τηλεοπτικό κανάλι ( Νέα Τηλεόραση). Η εταιρεία όχι μόνο δεν πλήρωνε φόρους, αλλά και εξαπατούσε πελάτες παίρνοντάς του χρήματα με την υπόσχεση υπηρεσιών όπως η διαφήμιση κτλ. τις οποίες δεν εκπλήρωνε.

Επιπλέον, εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων στην ανατολική Ουκρανία που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου , όταν χάκερς υπέκλεψαν τις συνομιλίες του για τις παράνομες μεταμοσχεύσεις στο λογαριασμό Facebook του πρώην δικηγόρου της Τιμοσένκο, Serhiy Vlasenko.

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.