Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αθανάσιος. Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε. “Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός...


Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

“Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και στην περίπτωση των αναρχοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Ως εκ παραδρομής εκτιμώ, δημοσιεύθηκε στην ρυπαρή ιστοσελίδα των σταλινοτσολιάδων, σε ένα άρθρο για τα ΑΙΣΧΗ των ομοϊδεατών τους στο Κερατσίνι http://left.gr/news/64-syllipseis-antifasiston-diadiloton μία αξιοσημείωτη “λεπτομέρεια”, για την οποία τα εξωνημένα, κατευθυνόμενα και προπαγανδιστικά ΜΜΕ “εποίησαν την νήσσαν”.

Στο ανωτέρω άρθρο λοιπόν αναφέρεται αυτολεξεί: “Νωρίτερα, η αστυνομία είχε απαγορεύσει την είσοδο των γονέων των συλληφθέντων στο κτήριο και τους απομάκρυναν βίαια. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Τζένη Βαμβακά κατάφεραν να εισέλθουν”.

Ξετρυπώσαμε λαγό αγαπητοί συνέλληνες, ο αρθρογράφος μέσα στην “αντιφασιστική” του παράκρουση ομολόγησε ένα συγκεκαλλυμένο γεγονός, δηλαδή τη ΣΥΛΛΗΨΗ δύο “μπουμπουκιών” των αυτόκλητων λιγουριών και διεκδικητών της εξουσίας.

Τα “παιδιά” βέβαια, όπως διατείνεται ο κονδυλοφόρος – απόγονος των ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΔΣΕ, έκαναν “απλά πορεία και συλλαλητήριο”, με τα “απαραίτητα” φυσικά “αξεσουάρ” των συμμοριών της αριστεράς, τα καδρόνια, τις μολότωφ, τους λοστούς.

Τα μαγαζάκια των βιοπαλαιστών που κατέκαψαν, τα ταμεία των πολυκαταστημάτων που “απαλλοτρίωσαν” και τα κινητά τηλέφωνα που λήστεψαν από τη γύρω περιοχή, εντάσσονται φυσικά στις συνήθεις “πρακτικές” που εφαρμόζουν οι αλητήριοι αναρχομαρξιστές, κάθε φορά που θέλουν να δηλώσουν δημόσια το “αντιφασιστικό” τους μένος, είτε όταν απλά “κάποιοι” (ποιοί άραγε) τους ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ να τα διαπράξουν.

Δεν θα ασχοληθώ περεταίρω με τα “μπουμπούκια” των αναρχοαριστερών, άλλωστε είναι αναρίθμητες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες τα καλομαθημένα, άεργα, τεμπέλικα και πλούσια τέκνα των επισήμων και θεσμικών εκπροσώπων

του “συνταγματικού τόξου” (οι εξ αριστερών αυτού) διαπράττουν εγκληματικές πράξεις, σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Επίσης είναι βεβαία και η απαλλαγή της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων των ανωτέρω ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ από τις κατηγορίες, είτε η προνομιακή τους μεταχείριση από την “ανεξάρτητη” ελληνική δικαιοσύνη.

Βλέπετε οι “αδέκαστοι” υπηρέτες της Θέμιδος επιδεικνύουν μία “ιδιαίτερη” ευαισθησία όταν στα εδώλια βρίσκονται “παιδάκια” αριστερών πεποιθήσεων είτε “γόνοι” γνωστών πολιτικών είτε συστημικών υπηρετών της εξουσίας…

Το ανάλγητο μένος όμως των αναρχομαρξιστών, οι ψυχωτικές και κομπλεξικές εμμονές τους έναντι του Κινήματός μας, αποτυπώνονται χαρακτηριστικά στο άρθρο του ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλά http://left.gr/news/th-afisoyme-ton-fasismo-na-xanasikosei-kefali
Εντός του παραληρηματικού οχετού ψευδών και ύβρεων που εξαπολύει ο νεόκοπος “αριστερός” όμως, δεν είναι διόλου δυσδιάκριτη η υφέρπουσα συμπόρευσή του με την καθεστωτική και ανερμάτιστη δικαστική ΣΚΕΥΩΡΙΑ που έστησαν τα κυβερνητικά ανδρείκελα της ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο κ. Δένδιας…έγινε εκών – άκων η αιχμή του δόρατος της δίωξης των εγκληματικών πράξεων της Χρυσής Αυγής”.

“Εκών” συστηματικός διώκτης του Κινήματός μας έγινε ο Δένδιας, Δ.Τσουκαλά, εκουσίως επέτρεπε κι επιτρέπει το σύστημα εξουσίας τις ασχημονίες και τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ σύσσωμου του αριστερού συρφετού των ροπαλοφόρων και ληστοτρομοκρατών.
Εκουσίως κι εσύ (όπως κι όλο το “συνταγματικό τόξο”) δεν αναφέρετε ΛΕΞΗ από την ομολογία Μπαλτάκου, απλά αναμασάτε διαρκώς το εύπεπτο κουτόχορτο που ταΐζετε τους ποδηγετημένους ψηφοφόρους σας, για “σχέσεις” κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής, σα να λέμε “σχέσεις” δολοφόνου και θύματος.

Όσον αφορά τη φράση: “εξοργιστική είναι η αισχυντηλή προσπάθεια μιας εκ νέου εμφάνισης του φασιστικού λαϊφστάιλ στα ΜΜΕ της διαπλοκής, που εξέθρεψαν και προέβαλαν ως αξιοθέατο αυτό το φαινόμενο” σε παραδίδω στη χλεύη κάθε εχέφρονος ανθρώπου, με το ελαφρυντικό πάντα της πνευματικής ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ.

Από πότε τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, εργολάβων, απατεώνων, πλουτοκρατών “εξέθρεψαν” το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα;;;

Από πότε αυτοί που μας αρνήθηκαν το λόγο ή τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ απέναντι στις συκοφαντίες, τη λάσπη και τον οχετό παραπληροφόρησης, που οι ίδιοι έμεζαν σε βάρος μας, μας “προέβαλλαν”;;;

Κατανοώ πλήρως το παραλήρημα και την ψυχωτική εμμονή του Δ. Τσουκαλά σε βάρος του Κινήματός μας, άλλωστε ο ίδιος εκπροσωπεί “επάξια” το είδος του πολιτικάντη, του δια βίου κρατικοδίαιτου παρασίτου το οποίο η Χρυσή Αυγή στηλίτευσε και κατήγγειλε συνεχώς στον ελληνικό λαό ως το πλέον επικίνδυνο και καταστροφικό για την Πατρίδα και το Έθνος.

Έχοντας εισπράξει 1.000.000 ευρώ εφάπαξ, ως “εργατοπατέρας” της ΟΤΟΕ, έχοντας εισοδήματα πλέον του 1.500.000 ευρώ τα τελευταία 3 έτη κι εκπροσωπώντας πλέον το συνονθύλευμα των “αριστερών” ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, έχει κάθε “δίκαιο” να εχθρεύεται το Κίνημά μας.

Η εθνική αποδόμηση και η περεταίρω καταλήστευση του δημοσίου χρήματος που ονειρεύονται τα λιγούρια και οι αναρχοσυμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πραγματωθούν όσο στις καρδίες των (λίγων τώρα, πολλών στη συνέχεια) Ελλήνων Εθνικιστών καίει άσβεστη η φλόγα του ελληνισμού.
Το μίσος, το μένος και η πνευματική παράκρουση όλων αυτών των σιχαμερών ανθελλήνων, αποτελούν την καλύτερη διαβεβαίωση για το δίκαιο αλλά και την αποτελεσματικότητα του αγώνα μας.

Τιμή στους αθώους σφαγιασθέντες, από τους προδότες ανθέλληνες κομμουνιστές, στο Μελιγαλά…
Τιμή στους αθώους δολοφονηθέντες συναγωνιστές μας Γεώργιο Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη…

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.