Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΑ... Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΠΟΥ ΞΑΦΡΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ...

Η γυναίκα το είχε κάνει σύστημα, αλλά ο εργοδότης της, αποδείχθηκε πιο έξυπνος και κυρίως πιο ψύχραιμος... Στην "παγίδα" πο...


Η γυναίκα το είχε κάνει σύστημα, αλλά ο εργοδότης της, αποδείχθηκε πιο έξυπνος και κυρίως πιο ψύχραιμος...

Στην "παγίδα" που είχε στηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, έπεσε 45χρονη απο την Ρουμανία η οποία ενώ εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι 37χρονου "καθάριζε" και την τσέπη του εργοδότη της. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από την οικία του, χρήματα και κοσμήματα.

Προχθές το πρωί (27-09-2014) αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ (το οποίο ήταν προσημειωμένο) και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 45χρονης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.