Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ… ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ!

Αν διαβάσετε τις κατά καιρούς δηλώσεις διαφόρων νεοδημοκρατών, για το πρόσωπο που θα προταθεί για πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους, θα ...


Αν διαβάσετε τις κατά καιρούς δηλώσεις διαφόρων νεοδημοκρατών, για το πρόσωπο που θα προταθεί για πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους, θα νομίσετε ότι ψάχνουν για… υπεράνθρωπο! Θέλουν –λέει- να είναι «μεγάλη προσωπικότητα», «υπερκομματικός» «σεβαστός και αποδεκτός από τον ελληνικό λαό», «διεθνούς κύρους» και άλλα τέτοια βαρύγδουπα.

Η αλήθεια είναι πολύ πιο… πεζή. Κι όπως τους καρφώνει ο (δικός τους, κατάδικός τους) «Βηματοδότης», ψάχνουν απλά ένα ανδρείκελο που να μπορεί να ανέβει τα… σκαλιά του προεδρικού μεγάρου! Ιδού η (εξ’ ιδίων) αποκάλυψη:

«Φτάνει να ανεβαίνει τα… σκαλιά

Όταν οι συνομιλητές του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά τον ρωτούν αν ψάχνει πολιτικό πρόσωπο ή όχι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, συνήθως απαντά: «Ψάχνω τα πάντα, δεν κάνω καμία διάκριση». Και συμπληρώνει σχεδόν αμέσως: «Πρέπει να βρούμε αυτόν που θα μπορέσει να συγκεντρώσει τις ψήφους. Γι’ αυτό εξετάζω κάθε περίπτωση, φτάνει να εκλεγεί, να βγει δηλαδή». Ένας από τους συνομιλητές του αμέσως παρατήρησε: «Να βγει και να ανεβαίνει τα… σκαλιά». Και ο Πρωθυπουργός γέλαγε».

Αυτή είναι η… ποιότητα της «δημοκρατίας» τους (την οποία κατά τα άλλα… ευτελίζει η Χρυσή Αυγή)! Ρε ουστ!

http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.