Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ;;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!

Ξεκίνησε χθες από την Κοινοπραξία «Κεντρική Οδός Α.Ε.» η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου (Θερμοπυλών). Οι τι...


Ξεκίνησε χθες από την Κοινοπραξία «Κεντρική Οδός Α.Ε.» η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων Μώλου και Μπράλου (Θερμοπυλών). Οι τιμές των διοδίων τελών που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες: Κατηγορία 1 Δίκυκλα, τρίκυκλα 0,20 - 0,30 ευρώ. Κατηγορία 2 Ελαφρά οχήματα 0,35 - 0,45 ευρώ. Κατηγορία 3 Φορτηγά, λεωφορεία 0,85 - 1,15 ευρώ και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις (4) άξονες. Κατηγορία 4 Φορτηγά και άλλα οχήματα 1,20 - 1,60 ευρώ με τέσσερις (4) ή περισσότερους άξονες. Για τους πλευρικούς σταθμούς εξόδου και εισόδου ισχύουν τα εξής:
Εξόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από την αρχή της ζώνης χρέωσης μέχρι τον πλευρικό σταθμό διοδίων.

Εισόδου: Το τέλος διοδίου αντιστοιχεί στο μήκος του αυτοκινητοδρόμου που διανύεται από τον πλευρικό σταθμό διοδίων έως το τέλος της ζώνης χρέωσης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό σταθμό της ίδιας ζώνης ή σε άλλον πλευρικό της ίδιας ζώνης στο ίδιο ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.