Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΙΚΙΛ...

Η ακραία τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την εκτέλεση, δια αποκεφαλισμού, του Στίβε...


Η ακραία τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την εκτέλεση, δια αποκεφαλισμού, του Στίβεν Σότλοφ, του δεύτερου Αμερικανού ομήρου που κρατούσε, σύμφωνα με μια οργάνωση που παρακολουθεί τους ιστοτόπους που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές για να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους.

Στο βίντεο αυτό οι τζιχαντιστές προειδοποιούν τις κυβερνήσεις να μην ακολουθήσουν «τη σατανική συμμαχία της Αμερικής εναντίον του Ισλαμικού Κράτους». Μάλιστα, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί πως θα εκτελέσει και τον Βρετανό όμηρο Ντέιβιντ Κόθορν Χέινς.

Ο Στίβεν Σότλοφ, 31 ετών, απήχθη πριν από ένα χρόνο στη Συρία, ενώ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο βίντεο της εκτέλεσης του Τζέιμς Φόλεϊ όταν οι τζιχαντιστές είχαν απειλήσει ότι θα εκτελέσουν και αυτόν.

Πριν από μερικές ημέρες είχε προκαλέσει αίσθηση το βίντεο της μητέρας του Σότλοφ η οποία εκλιπαρούσε το Ισλαμικό Κράτος να μην εκτελέσει τον γιο της.







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.