Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!!

Απότομα ξύπνησαν οι επιβάτες του πρώτου πρωινού δρομολογίου του μετρό στο Βερολίνο καθώς είδαν στην αποβάθρα ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε ...

Απότομα ξύπνησαν οι επιβάτες του πρώτου πρωινού δρομολογίου του μετρό στο Βερολίνο καθώς είδαν στην αποβάθρα ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε δημόσια θέα.

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Σκονελέιντρας όταν ξαφνικά οι επιβάτες είδαν στην αποβάθρα ένα ζευγάρι να κάνει σεξ. Οι δύο νέοι αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, συνέχιζαν κανονικά και όπως ήταν φυσικό βγήκαν οι κάμερες για να απαθανατίσουν το περιστατικό.

Το ζευγάρι θέλησε να απαντήσει στους επιβάτες «καλημερίζοντας» τους με το μεσαίο δάχτυλο. Όπως μάλιστα μαρτυρούν και οι ενδυματολογικές επιλογές (το σμόκιν και το φόρεμα), το ζευγάρι νωρίτερα μάλλον θα είχε παρευρεθεί σε κάποια βαρετή κοινωνική εκδήλωση και είπε να ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη.

Σίγουρο είναι πάντως πως οι δύο νέοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η απόφαση τους να μην σταματήσουν όταν μπήκε στην αποβάθρα το τρένο, ίσως και να τους στοιχίσει καθώς τα μέσα ενημέρωσης δίνουν χρήματα σε όποιον αποκαλύψει την ταυτότητα τους.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.