Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΠΑ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ: ΜΑΘΑΜΕ, ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ!.. ΧΑΧΑ... ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ!

Τίτλοι τέλους αναφέρει το «Thema People» πως έπεσαν στη σχέση της Παυλίνας Βουλγαράκη, κόρης του Γιώργου Βουλγαράκη, με τον επιχειρηματ...


Τίτλοι τέλους αναφέρει το «Thema People» πως έπεσαν στη σχέση της Παυλίνας Βουλγαράκη, κόρης του Γιώργου Βουλγαράκη, με τον επιχειρηματία Πέτρο Απαλάκη, με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο διατηρούσε σχέση. «Το ζευγάρι δεν έδειχνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και είχαν διαφωνίες αρκετά συχνά. Λέγεται ότι η Παυλίνα είχε κουραστεί κι ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί απλώς να περνάνε μια κρίση στη σχέση τους» σχολιάζει άνθρωπος από το περιβάλλον της 23χρονης Παυλίνας Βουλγαράκη.


Ωστόσο, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, που στο παρεθλόν είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα λόγω των σχέσων του με την Άννα Βίσση και την Τζούλια Αλεξανδράτου, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού οι κοινές τους εμφανίσεις το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο ήταν πολλές. Μέχρι στιγμής τόσο η Παυλίνα Βουλγαράκη όσο και ο Χρήστος Ψωμόπουλος δηλώνουν πως είναι απλά φίλοι, χωρίς να επιβεβαιώνουν τις φήμες περί σχέσης.


freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.