Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO KATANTIA TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: "ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ"!!! ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!

Ένταση επικράτησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Βενιζέλος και Πα...


Ένταση επικράτησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Βενιζέλος και Παπανδρέου έτυχαν διαφορετικής υποδοχής από τους φίλους του κόμματος που βρέθηκαν στο Ζάππειο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και στην πλειοψηφία τους ήταν "πολιτικοί φίλοι" του Γιώργου Παπανδρέου.

Κατά την άφιξη του ο πρώην πρωθυπουργός κυριολεκτικά αποθεώθηκε, με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα όπως "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά" και "Γιώργο θυμήσου μια ζωή μαζί σου".


"Γιώργο θυμήσου μια ζωή μαζί σου"

Γεμάτη είναι η αίθουσα του Ζαππείου που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η εκδήλωση του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρεόυ, για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποθεώθηκε κατά την άφιξή του με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα όπως "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά" και "Γιώργο θυμήσου μια ζωή μαζί σου".
Αντίθετα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποδοκιμάστηκε έντονα όταν ανέβηκε στο βήμα. Μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει αρκετές φορές την ομιλία του καθώς όλη η αίθουσα φώναζε συνθήματα εναντιον του.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση που συνεχώς ακουγόταν από τους "παπανδρεϊκούς": "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά". Κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος σταμάτησε την ομιλία του και απάντησε: "Άκουσα το σύνθημα γερά να πέσει η Δεξιά. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, και το ΛΑ.Ο.Σ του κ. Καρατζαφέρη. Θα μιλήσουμε..." .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.