Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΟ... ΣΚΟΤΩΣΕ 78ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 30 ΕΥΡΩ!!!

Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος άνδρας αρμενικής καταγωγής, ο οποίος σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή...


Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος άνδρας αρμενικής καταγωγής, ο οποίος σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή του χρωστούσε 30 ευρώ!

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, είπε ότι λίγες μέρες πριν τη δολοφονία είχε συμφωνήσει με την ηλικιωμένη γυναίκα να βάψει το διαμέρισμά της, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, όπως και έκανε. Όμως εκείνη αρνήθηκε μετά να εξοφλήσει το συνολικό ποσό, το οποίο είχαν συμφωνήσει.

Η 78χρονη είχε βρεθεί νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, με χτυπήματα στο κεφάλι, το οποίο ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες. Ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία. Μετά τη δολοφονία ο κατηγορούμενος άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά της.

«Είπε να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές, ενώ ισχυριζόταν ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Το έκανα επειδή με προσέβαλε» είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος την πράξη του, για την οποία ζήτησε συγγνώμη

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.